tiistai 24. maaliskuuta 2015

Mökki haaveilua.



Ilma on mitä on!
Vaivun omiin ajatuksiin kera aamuisen kahvikupin ja raakasuklaan.
Haaveilen kesästä, lämmöstä, auringosta, M Ö K I S T Ä ^^


1. ihana ikkuna maisemineen, kuin TAULU! 2. kaikki astiat mökille vintagea, retroa, kirppiksiltä 3 & 4. nämä koukut ikeasta MUST HAVE ja samoin myös korituoli!!! 5. KORKKI-seinä, LOVE 6. ikkuna, taittopöytä, KAIKKI

Olen kerännyt ja kerään paljon inspiraatiota lehdistä. Lehtien repiminen tuo ihan nuoruusajat mieleen, typerät sellaiset. Tuli nimittäin harrastettua tätä samaa lehtien repimistä, kirjastossa, salaa tietysti! Huoh, kuinka typerä sitä on nuoruudessaan ollutkaan. Nyt kylläkin tuhosin ihan omaa omaisuuttani, luvan kanssa ja teini-idolien repimisen sijaan revin sisustuksellisia inspiraatio kuvia. Niin ne ajat muuttuu ja järki kasvaa. Vai kasvaako? Apulanta, Tyrävyö, jääkiekko -leikekansioiden sijaan teen sisustuksellista leikekansiota, josta on todennäköisesti vielä jotain suurempaakin hyötyä tulevaisuudessa.



Haluaisin mökkimme olevan DIY -täyteinen. Mahdollisimman paljon [LUE: kaikki] olisi itsetehtyä ja sellaista, mikä on mahdotonta itse tehdä, olisi sitten kierrätyskamaa. Esim. keittiökaapit vanerista, oma tekemänä tietysti! Paljon tilaa säästäviä käteviä ratkaisuja, erikoisempia ikkunoita, kätevä korkki-seinä....




Ja tämä seinämateriaali sitten!!! TÄYDELLINEN!!!
Miinuksena vain, siis suurena sellaisena, mulla ei ole hajuakaan tästä materiaalista. Mitä tämä näin ihana materiaali mahtaa ollakkaan ja mistä sitä hankitaan?! Edes yksi ulkoseinä, tehosteeksi, olisi niin huippu tehdä tällaisesta. Kertokaan ihmeessä, jos tiedätte tästä materiaalista [yllä oleva kuva] jotain! PLS.

KUVAT bongattu ELLE decoration NR 2 MARS 2015 ja PLAZA interiör NR 4 2015 -lehdistä.

No niin, nyt on kahvikuppi tyhjennetty ja lehdet selattu sekä silputtu. Takaisin todellisuuteen ja haaveet leikekansion väliin talteen. Kesä tule jo, olen niin R E A D Y for you!

Tässä yksi aijemmista mökki haaveilu postauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!