tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kurkistus Lapin maisemiin.



Nuorin tyttöni tiirailee tässä mummolan vaaralta avautuvaa näköalaa kiikarilla ja nyt myös te pääsette kuristamaan maisemiin, joissa viime viikon oleskelimme. Olen kyllä näistä samaisista maisemista laittanut kuvia tänne lähes jokaiselta Lapin reissultamme, on ne vain niin rakkaat ja tärkeät minulle.




Näissä maisemissa olen taaperrellut aivan siitä lähtien, kun olen kävelemään oppinut ja muistoja on kertynyt jos jonkinmoisia. Niitä muistoja on ihana jakaa nyt omille lapsilleni. Olenhan sentään ollut joskus ala-aste ikäisenä perustamassa tähän vaaralle laskettelukeskusta ja potkurillakin on tullut viillätettyä mäkeä alas isosiskon kanssa ja lennettyä mukkelis makkelis eräänkin kerran, kun kiire kouluun on ollut suuri. Nämä monen monet, rakkaat, muistot tekee näistä maisemista erityisen tärkeitä.



Sunnuntaista sunnuntaihin viivyimme reissullamme ja saimme tänä aikana onneksi nauttia myös aurinkoisista ilmoista. Jokainen aurinkoinen päivä olimme aamusta pitkälle iltapäivään asti ulkona ja pilvisillä ilmoilla keskityimme shoppailuun. Saimme kyllä reissun aikana huomata useammankin kerran, kuinka lämpimästi aurinko jo lämmittää. Niin ihanaa, kun hanskat ja välillä jopa takinkin sai heittää pois päältä. 

Näitä lomailu kuvia on taas kerran kertynyt kunnon läjä ja taitaa olla parempi, että palaan näiden tiimoilta asiaan uudelleen joku toinen kerta. Tässä tuli kuitenkin hieman maistiaisia ja lisää maistiaisia on luvassa myöhemmin, pysykää siis tutkalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!