torstai 7. toukokuuta 2015

tb-RUKA2015.





Nyt vähän rantsu kuvien vastapainikkeeksi taas hieman lumisia kuvia viime viikonlopulta eli Ruka reissultamme. Aika hassua ajatella, että näin lumisissa maisemissa oltiin vielä toukokuun puolella. Ihanan hassua kylläkin ja kun vielä ilmatkin olivat puolellamme koko reissun ajan. Tämän parempia reissu kelejä ei oltais kyllä voitu edes toivoa, sillä saimme nauttia lähes pilvettömästä taivaasta yli puolet Rukalla olo ajastamme. Kelien lisäksi pysyimme, pientä silmätulehdusta lukuunottamatta, terveinä ja suuremmilta onnettomuuksiltakin vältyttiin eli nappiin meni taas tämänkin vuoden wappulounas. Pienen pieni haaveri sattui nuorimmaisella aarteella suuhun hississä, hätäilevän äidin takia, mutta muuten selvittiin rinteestäkin ehjin nahoin vaikka eksyttiin kerran koko porukalla mustalle rinteelle Pisteeseen suunnistaessa.

Reissu oli rentouttava mahtavassa seurassa ja tuli tosiaankin tarpeen, sillä tällä viikolla rentoutus on ollut kaukana. Onneksi saatiin siis ladattua hieman akkuja, että tällä viikolla olemme jaksaneet pyörittää tätä kiireellistä loppu kevään arkea tai sanoisko jo alkukesän arkea!? :) 










Nämä jääköön viimeisiksi lumikuviksi ja tästä lähtien luvassa on toivottavasti vain pelkkiä hellekuvia ainakin muutama kuukausi eteenpäin. Kiitos ja anteeksi Ruka, nyt tervetuloa kesä työkuvioineen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!