torstai 14. toukokuuta 2015

Prinsessapäivä flunssassa.

Tyttöjen tarjoilema kolmenruokalajin aamupala sängyssä.

"Pääruokana" puuroa.

Jalkahoitola.



Äitienpäivä oli ja meni, tänään vuorossa oli prinsessapäivä!


Blogi on viettänyt viikon verran hiljaiseloa, kun työt ja flunssa ovat vieneet mennessään. Tänään tytöt ovat kuitenkin hemmotelleet flussaista äitiään aamusta lähtien ja virtaa riittää nyt tänne bloginkin puolelle. On ne kyllä kultaakin kalliimpia murusia, kun tällaista keksivät ihan omasta tahdostaan  
Ja on kumma, jos flunssa ei nyt tällaisella hellimisen määrällä lähe käpälämäkeen.

Tänään sain siis herätä mieheni kanssa kolmen ruokalajin aamupalan äärelle, kuin äitien -tai isänpäivänä konsanaan. Ensin vuorossa oli alkupala hedelmien muodossa, sitten saatiin käydä puurolautasen kimppuun tai siis minun menussa oli puuroa ja mieheni nautiskeli ruisleivistä. Lopuksi vielä jälkiruokana minulle kahvia sekä ruisleipää ja miehelleni kahvia keksin kera. Kyllä tytöt vain äitinsä tuntee, kun osaavat tarjoilla tasan tarkkaan oikeanlaisen aamupalan mulle, sokerittoman ja puurollisen sellaisen.

Heti aamupalan jälkeen sain kutsun jalkahoitolaan. Vessa oli muuntautunut jalkahoitolaksi ja sielläkin oli kyllä otettu asiakkaan toiveet viimeistä piirtoa myöten huomioon. Oli sisustuslehtiä, tunnelmavalaistusta ja vaikka mitä!

Hemmottelu aamun jälkeen menimme lounastamaan Fäbodaan ja sieltä palattuani olen, hyvin hoidettujen jalkojeni kera, potenut flunssaa sängyssä Lapuan Kankureiden vilttiin kääriytyneenä.

Sänky veti flunssaista puoleensa.



T O P P E N päivä!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!