perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kesäkuun kamut





Eivät suinkaan ole olleet shortsit ja teepparit, bikineistä puhumattakaan, vaan nahkarotsi ja teeppari sen alla. Uutukaisia rillejäkin on tullut kulutettua arskoja ahkerammin. Tästä kaikesta voikin päätellä kesäkuun alun olleen kolea. Tällaisena kesäihmisenä tämä koleus raastaa kyllä hermoja aikalailla. Pian painaa jussikin päälle ja päivä alkaa taas lyhenemään, eikä yhden yhtä hellepäivää ole ollut näkyvissä. Ei tässä auta ilmeisesti muu kuin kerätä koko omaisuus mukaan ja muuttaa lämpimimmille leveysasteille.

Pieniä materiaalisuus onnen pirskahduksia on tähän kesäkuun alkuun mahtunut ja ne on lähinnä nämä kuvissa näkyvät jutut: Harry Potter rillit Favopticilta, nahkarotsi Hesan huudeilta, ihanuus ystävältä saatu meikkilaukku, nude kynsilakka , kätsy IsaDora face sculptor -paletti ja räpsyripsien hellävaraiseen pesuun tarkoitettu Xtreme Lashes -kosmetiikkasarjan puteli Cosmetique Salonista. 

Tällaisilla kesäkuun kamuilla mennään ainakin näin toistaiseksi ja toivotaan, että ainakin nahkarotsin saisi teepparin päältä heittää hyvinkin pian kaapin perukoille ja onkia se uudelleen esille vasta syyskuun puolella. Lämpö tule jo, please!





Kiirettä on taas viime reissupäivityksen jälkeen pukannut, mutta oikeastaan hyvä niin. Eipähän ole ollut turhaa ekstra aikaa vaipua synkkyyteen. Ehkä se lämpö sieltä hiipii esiin ikään kuin varkain, kun tässä reippaana porskuttaa vain eteenpäin työ -ja kotirintamalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!