sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Mökkitontin kesälook.


Ihan pakko itselleni lohdutukseksi katsella näitä kesäisiä, viikontakaisia ja vielä sitäkin vanhempia, kuvia mökkitontiltamme. Ilmat on taas meinaan tämän menneen viikon olleet kaikkea muuta kuin heinäkuun helteisiä. Muistaapa ainakin näitä kuvia katsellessa, että on tänäkin kesänä tainut olla peräti yksi kokonainen hellepäivä merellä. Yhden päivän on pärjännyt siis ilman pitkiksiä, jippii!




Mökkitontillamme ei ole vielä paljoakaan tänä kesänä tapahtunut. Pari päivää kaivinkone on ahkeroinut rannan ja venepaikan parissa, mutta muuten hommat ovat jääneet kevään raivaukseen. Tarkoitus olisi tänä kesänä kuljettaa kunnon hiekkalasti lasten uimapaikalle, rakentaa vähän laituria/terassia ja ulkovessa olisi myös kova sana. 
Kuten ylemmästä kuvasta näkee, minnekkään en mene ilman mun Sagaformin juomapulloa, en edes päiväksi merelle. Se on kyllä ollut ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista hankinnoistani. Veden [itse makeutetun sellaisen] juonti on noussut ihan toisiin svääreihin tämän pullon myötä. Mikä onni, että pullo eksyi keväällä Lenas Shopin valikoimiin.





Jo nyt mökkitontillamme olisi syytä löytyä ensiapulaukku, että ei jatkossa tarvitse turvautua silmälasien puhdistusliinaan haaverin sattuessa. Keskimmäinen prinsessamme vuoli makkaratikun sijasta peukaloaan ja melkein pyörtyä kuukahti papan antaessa ensiapua viiltokohdalle. Sekä lapset, että pappa on aktiivisia puukonkäyttäjiä eli haavereilta ei kyllä vältytä jatkossakaan. Yksi viime perjantain tuotoksista oli alemmassa kuvassa näkyvä pilli.


Mökkitonttimme veneestä käsin 

Toivottavasti ehdimme saada vielä monta lämmintä kesäpäivää ennen pitkää syksyä. Olisi niin ihanaa ehtiä vielä puuhastelemaan sekä lekottelemaan omassa pienessä pesäpaikassamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!