sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sunnuntaiaamu makkarissa


Tällaisia nautinnollisen rentoja aamuja, kun on aikaa kaskottelulle ja sängyssä herkuttelulle, osaa todellakin arvostaa niiden ollessa harvinaista herkkua. Kultaakin kalliimmat lapsosemme tarjoilivat aamupalan sänkyyn. Oma aamupalani koostui tietysti joka aamuisesta kaurapuurosta ja kyytipoikana pakollinen kuppi kahvia kera skarppi-näkkärin. Tällaisina aamuina ei todellakaan voi nousta ylös sängystä väärällä jalalla 





Aamupalan kyytipoikana oli uusin Asun-lehti ja se ei kyllä ollutkaan mikä tahansa kyytipoika vaan lehdessä oli vaikka ja mitä kiinnostavaa. Muutamat lauseet iski silmääni erityisellä tavalla "Kauniisti keskeneräinen", "Hiljaa hyvä tulee" ja "Yksinkertaistaminen saattaa kuitenkin alentaa stressiä ja tuoda yllättävää mielihyvää. Mökkielämä on juuri sitä, ja ehkä tärkeämpää terveydellemme kuin tiedämmekään." Jälkimmäinen, NIIN TOTTA! "Kauniisti keskeneräinen" [kauniista en tiedä, mutta keskeneräinen ainakin] ja "Hiljaa hyvä tulee" -lauseet, koskee ainakin makuuhuonettamme. Makuuhuoneemme on ollut keskeneräinen pian jo vuoden verran ja mieheni päästessä kesälomalle on sinne ainakin saatava parisänky. Vuoden verran patjalla nukkuminen alkaa jo pikkuhiljaa käymään hermoille ja en jaksaisi enää millää tyynnyttää malttamatonta sieluani "Hiljaa hyvä tulee" fraasilla. Nyt on kyllä ryhdyttävä tuumasta toimeen ja rakentaa meille se unelmien vanerisänky. Can´t wait! Syksyksi on myös muutama makuuhuonetta koskevaa extra suunnitelmaa muhimassa päässäni, pitäähän masentavan syksyn varalle keksiä jotain voimia antavia projekteja.




Nämä kuvissa esiintyvät makuuvaatteet hankin muuten hiljattain kirppikseltä ja voi pojat ku ne osaakin olla pehmeät! Oikeat sköönikset   Yksi yö ollaan nyt niissä nukuttu ja kyllä se uni vain maistuikin näissä retrounelmissa oikein makoisasti. Mieheni kyllä ennusti eilen illalla näkevänsä painajaisia näissä mummomaisissa peitteissä, mutta taisi kyllä hänkin, tuhinan perusteella, nukkua varsin makoisasti, hih!

Hitaan aamun jälkeen potkaistiin päivä kunnolla käyntiin ja paineltiin isosiskon perheen luokse ja meillä onkin ollut kaikin puolin antoisa päivä ihanassa seurassa, eikä kyyneliltäkään ole vältytty. Koskaan ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Parempi niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!