keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Vanerisänky


Mieheni kesäloma alkaa ensi viikolla ja olen nyt kuumeisesti etsinyt viimehetken inspiraatio-kuvia himoitsemastani diy-vanerisängystä. Onpahan sitten piirrustukset valmiina, kun tuumasta toimeen ryhtyminen vihdoin koittaa. Vielä on hieman päätäntä vaikeutta, mutta eiköhän se sänkyvisio pian tästä selkiinny. Kaikissa näissä, blogiini valitsemissani, kuvissa on jotain kiehtovaa ja näistä pitäisi sitten koota se täydellinen yksilö. Saapa nähdä, että minkalainen parisängystämme lopulta muotoutuu. Itseänikin hieman kyllä jänskättää.

Perinteisen yöpöydän sijasta sängynrunkoon voisi rakentaa yöpöydän jotenkin fiksulla tavalla kiinni. Säilytystilaa minun puolellani ainakin kaivataan, sillä vierelläni on yleensä yhtä sun toista tuiki tarpeellista roinaa, käsirasvasta lähtien. Yöpöytä voisi olla ylläolevassa kuvassa näkyvän lokerikon kaltainen tai sitten patjaa leveämmät reunat kirjalokerikolla maustettuna. Kirjalokerikko olisikin varsin mainio idea toteutettavaksi. Saapa nähdä vain, että mitä rakas nikkarini tuumaa nämä inspiraatio kuvat nähdessään, auts!


Tämän sohvasänky-kuvan olen bongannut jostain sisustuslehdestä jo viime syksyllä ja edelleenkin on hyvin potentiaalinen sänkyratkaisu. Haluan sängyn olevan riittävän korkealla lattiasta, että imurointi sängyn alta on mahdollisimman vaivatonta. Enkä myöskään halua, muutenkin niin pieneen, makkariimme liian massiivisen näköistä sänkyhökötystä. Tämä kuvassa näkyvä sohvasänky näyttää ihanan yksinkertaiselta ja ilmavalta.

Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin ensiviikolla olemmekin sitten jo hieman pidemmällä tämän sänkyprojektimme kanssa eli kiinnostuksen iskiessä, pysykää kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!