keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Jockfall del 2


Sadan kuvan joukosta oli vaikea valita vain muutama tärkeä kuva ja tässä onkin nyt sitten vielä muutama Jockfall -kuva lisää. Valokuvaaminen on kyllä lähellä sydäntäni ja näen ympärillä lähes aina jotain kuvauksellista. Erityisen mielekästä on kuvata luontoa, koska mitä useimmin se pysyy liikkumattomana. Toisin kuin rakkaat muruseni, joilla on tapana taipua kameran edessä vaikka minkämoiseen ilmeeseen ja taivutukseen. Ehkä luonnon kuvaaminen ei ole yhtä haastavaa kuin näiden durasell-pupujen ja siksi niin mielekästä. On helppoa mennä siitä, mistä aita on matalin, heh.





Tämän kosken näkeminen oli kyllä vaikuttava kokemus. Tuli ihan hurja tunne, kun katseli keskelle kuohuja ja putousta. Rakastan vettä elementtinä ja olen mielestäni aika rohkea merenkävijä, mutta tämä kosken kuohu teki minutkin nöyräksi. Kyllä veden voima on ihan hurjan valtava. Kaikki tällaiset luonnon ihmeet vetävät kyllä minut ihan sanattomaksi. 

"Minusta sulompi on kosken soitto; sen soitossa soi vapaus ja voitto"
Niilo Mantere






Onneksi ehdimme tämänkin reissun tekemään heti loman alkajaisiksi, sillä nyt nämä viime päivät ovat olleet enemmän ja vähemmän sateiset. Olenkin retkeilyn ja ulkona valokuvaamisen sijaan keskittynyt ompelukoneella hurjasteluun sekä kirppiksillä luuhaamiseen. Toivottavasti ehdimme kuitenkin nauttia vielä kauniin syksyisestä säästä täällä Lapissa ennen paluumatkaa Pohjanmaan lakeuksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!