lauantai 26. syyskuuta 2015

Syyskuun viimeinen


Syyskuun viimeinen LAUANTAI ja sain kunnian viettää sen tällaisissa nurkissa, ei voi kyllä valittaa. Kiva päästä pitkästä aikaa tänne lauantai-tuuraajaksi. Onhan näitä ympyröitä ehtinyt ollakin jo ikävä. En malttanut olla, töiden päätteeksi, kuvaamatta hieman minua kiehtovia sisustusjuttuja ja kylmää kahvia hörppiessä kuvailinkin esim. Johan & Nyströmin valloittavia tee-rasioita (joita ei muuten voi koskaan olla keittiön hyllyllä liikaa) sekä Lapuan kankureiden kaitaliinaa Ruut-kuosilla. Kuosi, jolle olen puolestaan menettänyt sydämeni ihan täysin. 



Joka kerta täältä kuvia räpsiessä, on kameraani varmaan tarttunut jotain Afroartin juttua ja nyttenkään en voinut vastustaa kiusausta olla kuvaamatta näitä ihania tyynynpäällisiä. En myöskään voinut vastustaa olla ottamatta mukaan kotiini yhden näistä tyynynpäällisistä ja toinen vasemmalta tuli omakseni. Olen ihaillut sitä jo pidemmän aikaan ja nyt sitten iski vastustamaton hetki. Onhan nyt syyskuun viimeinen lauantai, niin vaikka sitten sen kunniaksi. Kyllä näitä syitä aina riittää, hih!




Päivä meni oikein rattoisasti ja ongelmitta, vaikka tosiaan pitkästä aikaa olinkin Lenas Shop ia isännöimässä. Kauppaan on tullut paljon uutuuksia, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa laajaa Ernst-valikoimaa, Lapuan kankureiden tuotteita, ekologista Johan & Nyström -teetä jne. Edbladin ihania korujakin oli saapunut läjäpäin, mutta ne unohdin tyystin kuvata, ehkä sitten seuraavalla kertaa. Jo heti maanantaina kannattee ottaa suunnaksi Lenas Shop :)

SYKSYISEN AURINKOISTA LAUANTAIN JATKOA KAIKILLE 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!