lauantai 21. marraskuuta 2015

Lunta tulvillaan on raikas talvisää



Kävellen tänään töihin ja töistä kotia. 


Ihan kaikkialla oli niin kirkasta ja valkoista. Jopa niin valkoista, että minun keltainen takki ja kangaskassikin oikein loisti kaiken sen valkoisuuden ympäröimänä. Tämä puhtaan valkoinen lumi on tällä seudulla niin harvinaista herkkua, että töihin piti lähteä hyvissä ajoin. Halusin ehtiä imeä itseeni mahdollisimman paljon tätä kaikkea ulkona olevaa puhtautta ja kauneutta, sekä kuvata puhelimella matkanvarrelta herkullisia kuvia mahdollisten tulevien synkempien päivien varalle.



Olin aamulla, tai jo oikeastaan muutamia päiviä etukäteen, onnellinen päästessäni pitkästä aikaa Lenas Shopiin töihin. Tämä vuodenaika on vaan niin parasta aikaa olla lahjatavarakaupassa töissä 
Joulufiilis on ihan erilainen, kun pääsee välillä käärimään asiakkaille joululahjoja ja ennen kaikkea juttelemaan asiakkaiden kanssa kaikkea mahdollista talvi säästä, joulu traditioista, joulu sisustuksesta..

Tämä päivä antoi energiaa koko ensi viikon varalle. Kiitos siitä kuuluu ihanalle työpäivälle, ulkoilmalle, ulkona reippailulle ja omille rakkaille täällä kotona, jotka odottivat minua valmiin ruan kera palatessani kävellen töistä kotia 


Niin se aamun valoisuus kääntyi työpäivän aikana iltapäivän hämyyn. Ei sen väliä, sillä lumen ansiosta illallakin on vähintäänkin yhtä kaunista kuin aamulla!

"Kulkuset, kulkuset riemuin helkkäilee.
Talven valkohiutaleet ne kilvan leijailee."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!