torstai 19. marraskuuta 2015

Varaslähtö pikkujouluun



V a r a s l ä h t ö p i k k u j o u l u u n / joulukoristeluun ja tämän postauksen myötä myös jonkinlainen comebackki. Ehkä tästä syksyn kaamoksesta alkaa nyt pikku hiljaa tokeentuun ja juttu täällä blogin puolella luistaan. Ainakin tämä eilinen pikkujoulun starttaus kynttilöineen ja tähtineen, antoi lisä energiaa ja ennen kaikkea lisää valoa tähän pimeään vuodenaikaan.




Taas ollaan siinä pisteessä, että valokuvaamisesta ei meinaa tulla oikein mitään. Kuvista tulee pimeitä ja jotenkin synkkiä vaikka kuvaisikin valoisampaan vuorokaudenaikaan. Valokuvaus into on myös bloggaamisen ohella ollut vähän kadoksissa, mutta eiköhän tämä tästä iloksi muutu näiden joulu höpsötyksien myötä. Eilen tosiaan kuunneltiin tyttöjen kanssa joululauluja ja tunnelmoitiin kynntilöiden sekä jouluntuoksujen parissa eli tämä joulunhöpsötysinto ei ainakaan ole meillä kahdoksissa, valoa tunnelin päässä! Niin ja juurihan puhelimessa siskon kanssa mietittiin, että onneksi jo kuukauden ja kolmen päivän päästä on vuoden pimein päivä ja sen jälkeen päivä alkaa pidentyä. Sitä odotellessa ;)

Eilen suoritetussa kirppisrundissakaan ei ollut mitään valittamista. Mukanani tänne kotiin toin nimittäin pitkästä aikaa yhtä sun toista. Sitä se teettää tämä lasten kanssa tonttuilu, kun sen jälkeen on kirppikselläkin ihan erilainen fiilis. Koriin tipahteli useammasta pöydästä vähän kaikenlaista. Pienistä jutuista saa paljon lisäpotkua, kun ajattelee positiivisesti. Tänään kuvasin tuoreimmat löytöni ja mikäli niistä kuvista tuli suht kelvolliset, pääsee ne myös tänne blogin puolelle.


"Tähdet nuo, loisteensa meille tuo"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!