perjantai 4. joulukuuta 2015

Olo kuin ensikertalaisella

Tänään päiväkaakao lukemisena hieman normaalista poikkeavaa luettavaa. En kyllä jaksa millään muistaa, että koska viimeksi olen selaillut vastaavanlaisia lehtiä. Todella jännittävin ja ennen kaikkea ODOTTAVIN mielin palataan niihin viiden / kuuden vuoden takaisiin tunnelmiin uudelleen.






Fiilis on ajoittain sellainen, että ihan kuin olisin esimmäistä kertaa tässä tilanteessa. Edellisestä raskaudestanihan on kuitenkin jo vuosia aikaa. Niin siis vatsassani tosiaan asustelee pieni rakkauspakkaus, jos joku sitä vielä erpävarmana mietiskeli :)

Tästä johtuen myös blogini on viettänyt hiljaiseloa lähes koko syksyn. Kesällä olin liian kiireinen ja syksyllä iski ihan armoton väsymys. Kaikki ylimääräinen sai silloin luonnollisestikin väistyä. Nyt alkaa väsymys kuitenkin pikku hiljaa hellittään ja se on myös näkynyt aktivoitumisena täällä bloginikin puolella. Toivottavasti kaikki menee nyt loppuun asti hyvin ja ensi kesänä saamme nauttia pienestä tuhisevasta nyytistä Vatsassa asustavan ihmeen isosiskotkin ovat onnensa kukkuloillaan ja yhdessä me nyt sitten jaksetaan ihmetellä tätä asiaa. Uutta opittavaa on paljon vaikka pitäisihän mulla olla kolmen prinsessan verran kokemustakin tästä asiasta. Jokainen raskaus on kuitenkin ihan omanlainen ja niin on tämäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!