perjantai 15. tammikuuta 2016

Alkuvuoden maisemat



Eipä ole näissä minun alkuvuoden maisemissa paljon valittamista, päinvastoin! Inspiroivampaa ja viihtyisämpää ympäristöä saa hakea. Olen saanut nyt kahden viikon aikana touhuta näiden kuvissa näkyvien tuotteiden parissa ja kiitollinen saan olla jokaisesta päivästä, vaikka aina ei ole mennytkään ihan käsikirjoituksen mukaan. Elämä opettaa välillä vähän liiankin rankasti, mutta silti ei ole syytä lannistua.

Huomisen jälkeen häärin mitä enenevissä määrin taas kotinurkissani ja työnkuvaani kuuluu lapsiperheen arjen pyörittäminen kaikkine mausteineen. Sekin on omalla tavallaan ihanaa. Kaikissa on niitä hyviä ja vähemmän hyviä puolia.

Kuvissa näkyy muutama lempi tuotteeni Lenas Shopin tämän hetkisestä valikoimasta. Erityisesti olen ihastunut Lapuan Kankureiden valikoimaan, erilaisiin keittiöpyyhkeisiin sekä huopiin. Sininen väri on minun silmissäni nyt niin poppis ja siitä kertoo tämän postauksen ylin kuva. Kuvaan keräsin minua kiehtovia sinisiä yksityiskohtia ja onhan mukaan mahtunut myös Majamoon super ihana pannunalustakin, vaikka ei sininen väritykseltään olekaan. 



Lilla Bruketin tuotteista tykkään sitä enemmän, mitä paremmin niihin tutustun. Tämän hetkisiksi suosikeikseni nousee saippua, shampoo, käsi -ja huulirasva, mutta niistä ajattelin kertoa lisää joku toinen kerta. Suosittelen kokeilemaan Lilla Bruketin tuotteita, mikäli ekologiset kosmetiikka tuotteet herättää kiinnostusta.

Kuvattavia, mielenkiintoisia, tuotteita olisi ollut paljon enemmänkin, mutta tässä nyt näin vaatimattomasti ne muutamat. Nyt on aika mennä nukkumaan, että jaksan huomenna pysyä skarppina ja palvella asiakkaita mahdollisimman tehokkaasti. Asiakaspalvelu on kyllä yksi antoisin asia tässäkin ammatissa. On rikkaus saada tavata paljon erilaisia ihmisiä ja saada vaihtaa kuulumisia tuiki tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanon vielä uudelleen: yksikään päivä ei ole asiakaspalvelussa samanlainen ja juuri se tässä, tällaista vaihtelun haluista tyyppiä, kiehtookin.

Mutta nyt, sen pidemmittä puheitta, toivotan kaikille oikein ihanaa yötä ja huomista lauantai päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!