torstai 14. tammikuuta 2016

Aarikkaa





Tässä ennen joulua postailin aiheesta "Vuoden viimeiset" kirppistelyt. Ihan viimeisimmäksi kuitenkin jäivät nämä kuvissa näkyvät Aarikan aarteet. Ne eivät ole Pohjoisen kirppiksiltä löydetyt vaikka niin voisi äkkiseltään luulla, kun mainitsin Vuoden viimeiset -tekstissäni aikomuksen ehtiä kirppiskierroksellekin ennen joulua. Aika Pohjoisessa ei siihen antanut kuitenkaan myöten, eikä kirppikset itseasiassa enää sinne päästyä ollutkaan mielessä. Ajatukset valtasi silloin talvimaisemat ja ulkona olo. Nämä hankin Ajattomilta astioilta juuri joulun kynnyksellä. Aarikka on sulattanut sydämeni ja en vain millään voinut olla klikkaamatta näitä kotiin.

Kynttiläjalat edustavat vanhaa Aarikkaa. En valitettavasti osaa nyt sanoa, että minkä vuoden peruja nämä ovat ja olisikin enemmän kuin kiitollinen, jos joku asiasta tietoinen valoittaisi tätä asiaa mullekin. Itse heittäisin villinä veikkauksena 1970-luvun.
Nämä kynttiläjalathan taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Alimassa kuvassa on kynttiläjalat koko komeudessaan, mutta ne toimii ihan yhtä hyvin ilman lasiosaa (kruunukynttilän kanssa) ja voihan pelkkiin lasialusiinkin laittaa kynttilät, jos ei halua puuosaa käyttää ollenkaan. Lasialuseen sopii sekä kruunukynttilä, että joku matalampikin kynttilä esim. sellainen ihana 70-80 -luvun pallokynttilä. Tällaisia pallokynttilöitä ostaisin muuten välittömästi, mikäli sellaiset joskus marssisivat eteeni.


Nyt omistan ainakin pari Aarikan juttua 2nd handina. Nämä kynttilänjalat ja servettitelineen. Tästä onkin hyvä jatkaa Aarikka tavaroiden metsästystä.

Inspiroivaa torstaita kaikille 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!