maanantai 1. helmikuuta 2016

Majamoo -kokoelma


Majamoo jälleenmyyjä Lenas Shop

Ensimmäinen päivä helmikuuta ja laajentunut Majamoo -kokoelma. EI VOI KYLLÄ VALITTAA!

Vuoden pahin kuukausi, tammikuu, on nyt selätetty ja pitihän sitä nyt juhlia parilla Majamoo uutuudella. Sain joululahjaksi yhden tarjoiluastian ja jo silloin haaveilin toisesta samanlaisesta. Nyt haaveet kävivät toteen ja kotiini saapui toisen tarjottimen lisäksi myös Aalto-pannunalunen. Olen vieläkin ihan heikkona lastulevyyn sekä koivun väriin.ja niin onnellinen näistä uusista tulokkaista. 

Majamoo on suomalainen designyritys, joka tuottaa laadukkaita ja ajattomia astioita. Juuri tämä suomalaisuus minua kiehtoo näissä tuotteissa erityisesti. Tietysti ne miellyttävät myös silmääni, mutta suomalainen syntytarina näiden taustalla, lisää vain rakkauttani näitä kohtaan. Arvostan suomalaisuutta ja suomalaista designia päivä päivältä vain enemmän. Yksinkertaista ja laadukasta!

Ainahan pitää olla jotain haaveiltavaa tai ainakin minut ne pitävät elinvoimaisena, kun on jotain mitä tavoitella. Nyt haaveissani siintää isompi tarjoiluastia ja ehkä joku kaunis päivä, yhtä kaunis kuin tämä helmikuun ensimmäinen päivä, haaveeni käy jälleen toteen.

Sellaisia kotimaisia ajatuksia näin Runebergin päivän kynnyksellä. Tähän loppukevennykseksi voisi vielä lisätä sellaista, että tänäänkin puolelta päivin kuulin lintujen ihanaa viserrystä eli pian saapuvat muuttolinnutkin tai ainakin säämuuttajat takaisin tänne Pohjolaan ja kevät on käsillä. Uskomatonta, mutta totta ja ennen kaikkea IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!