lauantai 30. tammikuuta 2016

Oudot herkut




Huomenta L A U A N T A I  

Tässä hieman kuvia viime lauantailta, kun en niitä aikaisemmin ole ehtinyt tänne saada. Viime lauantaina tosiaan vietin nautinnollista lauantaita [ja niin ajattelin kyllä tänäänkin viettää] kokkailemalla omia raskausajan herkkuja tai sanoisinko himoja ja ehkä tosiaan hieman omituisistakin herkuista oli kyse.

Alempien kuvien susheja olen kyllä himoinnut aina siitä lähtien, kun niitä ensimmäisen kerran suuhuni sain ja tästä ensimmäisestä kokemuksesta saan kiittää rakasta ystävääni. Samoin saan häntä kiittää myös siitä, että nykyisin osaan valmistaa sushi-herkkuja myös omassa keittiössäni. Eli sushit eivät ole pelkästään tämän raskausajan synnyttämä himo. Hernekeitto puolestaan on sitä ja se ehkä onkin näistä se oudompi herkku. Olen toki aina tykännyt hernekeitosta, mutta en ihan siinä määrin kuin nyt. Nykyisin voisin kaataa sitä kurkustani alas vaikka iltapalaksi ja niin olen myös jo pari kertaa sortunut tekemäänkin, hernekeittoa kahdeksan aikaan illalla, nami! Ja tästä hyvästä saan ainakin mieheni yökkäilemään ;) 
Yhtäkkisen hernekeitto-himon yllättäessä suosittelen kuitenkin tarttumaan Jalostajan hernekeittopurkkiin, sillä se on ainakin oma kokkaamaa hernekeittoa herkullisempi, myönnän!

Hassua kyllä tämä raskausaika. Himot vaihtelevat sitä mukaa kuin raskauskin edistyy. Ihan alku viikoilla olin koukussa makeutettuun kivennäisveteen, seuraavaksi tuli ekologinen kaakao ja nyttemmin nämä mainitsemani sushit sekä hernekeitto. Lisäksi appelsiinejä raahaan kotiini nykyisin siihen malliin, että ne voisi myös luokitella kuuluvan tähän himo-listaani. Ne onkin onneksi nyt sesonki tuote ja laatu ihan parhaimmillaan.




Viime lauantain postauksessa taisin mainita haluni leipoa laskiaispullia. Niitä en kuitenkaan ehtinyt silloin tehdä, sillä aikani meni hernekeiton sekä sushien parissa. Tänään ajattelin paneutua laskiaispullien tekoon ja siinä ohessa maalailla pari seinää eteisessä eli puuhaa riittää täksikin päiväksi. Ihana, ihana viikonloppu 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!