maanantai 8. elokuuta 2016

Päivänsankari


K U U S I hurraa-huutoa meidän rakkaalle päivänsankarille 

Neiti, joka jo eilen otti varaslähdön juhlintaan juhlimalla mökillä kummien ja isovanhempien kanssa. Hän sai kunnian pitää ensimmäisenä juhlat vielä vaiheessa olevalla mökillämme ja voin vain sanoa, että ihanampaa juhlapaikkaa saa kyllä etsiä..löytämättä.
Saavuttiin juhlapaikalle vain puoli tuntia etukäteen ja siinä pikkuajassa ehdittiin loistavasti pystyttää juhlat pystyyn. Toisin sanoen fiksata terassipöytä Ikean pukkijaloista ja omien isovanhempieni puuovesta sekä astella eripari tuolit sen ympärille, tarjottavia ja muita koristeita unohtamatta. Sen lisäksi, että juhlapaikka oli mielestäni ihanin, oli se myös stressittömin eli parhain mahdollinen kaikilta kanteilta katsottuna. Päästyäni tähän hehkutuksen makuun voin vielä lisätä täydellisen seuran ja ilman kyseiseen hehkutus-listaan. Tästä lähtien tulemmekin juhlimaan elokuun tyttöämme aina näissä maisemissa, samoin myös toukokuun tytön 1-vuotis synttäreitä.


Kaikista lupauksistani huolimatta, en vielä tälläkään kertaa postannut mökin sisäsisustuksesta. Parempi on kai olla lupaamatta yhtään mitään. Tarkkasilmäiset saattoivat kuitenkin huomata pienen palan sisäsisustusta yhdessä ilmapallo-kuvassa. Tänään mökillä on vuorossa lattian käsittely lipeällä ja pian sen jälkeen päästäänkin asentamaan keittiökaappeja ilmapallo-kuvassa näkyvän ikkunan läheisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!