tiistai 30. elokuuta 2016

Villa Yttre Bergskär
Venetsialaisviikonloppu oli ja meni. Viikonloppu ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaisesti, mutta ihana se oli silti. Koko lauantain riehunut Rauli-myrsky sotki venetsialaissuunnitelmat tyystin. Me jäimme saarroksiin saarelle emmekä päässeet hakemaan kanssajuhlijoita satamasta, ulkotulet Rauli puhalsi sammuksiin ja rakettienkin ampuminen oli vähän liian haastavaa. Meidän olisi piänyt ottaa mallia vastapäisen mantereen mökin asukkaista ja juhlia venetsialaisia päivää ennen eli jo perjantaina, No lupasimme lapsille ottaa nyt tulevana viikonloppuna revanssin ainakin menetetyn tunnelmavalaistuksen osalta, sillä lähes kaikki ostamani ulkotulet jäi polttamatta. 

Jos lauantain myrskyä ei oteta huomioon, niin viikonloppumme oli ihan täydellinen. Molemmat yöt menivät meillä kaikilla, jopa porukan kuopuksella, oikeinkin mainiosti. Lauantaina kulutettiin aikaa sisätiloissa pelaillen, värityskirjoja värittäen ja muuten vain chillaillen. Sunnuntaina tutkittiin ja korjailtiin Raulin aiheuttamia tuhoja. Saatiinpahan ainakin viettää aimo annos perheen keskeistä laatuaikaa. Itse ehdin heilua lauantaina hieman kamerani kanssa ja tässä teille vihdoinkin näitä kaivattuja reaaliaikaisia kuvia mökiltämme.

Projektimmehan on vielä pahasti kesken, mutta me ei tämän keskeneräisyyden annettu häiritä yöpymistämme. Me edetään tässä projektissa pikku hiljaa nyt syksyn aikana ja eiköhän me viimeistään ensi keväänä saada viimeisetkin puuttuvat palat kohilleen. Sisäkatto pitää maalata valkoiseksi, samoin paneeliseinät, jääkaappi siirretään omalle paikalleen eli Metod-keittiökaappien jatkeeksi, keittiökaappien yläpuolelta puuttuu valkoiset avohyllyt, pöytätaso käsitellä mustaksi, hana pitää myös viimeistään ennen ensi kesää asentaa, samoin keittiösaarreke kaasuliesi uunilla. Tätä listaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin, sillä täysin valmiiksihan ei mökkiä varmaan koskaan tule saamaan. Aina löytyy jotain pientä ja suurta fiksattavaa. Varsinkin minun ollessa kyseessä, heh.

Oli lauantain myrskysäästä jotain hyötyäkin. Mieheni malttoi fiksailla pienempiä sisustussomisteita, kuten kattolamppuja paikoilleen ja mökki alkoikin näyttään vähemmän kesken eräiseltä. Viimeviikolla bongattiin Findit:sta kerrassaan täydellinen sänky olohuoneeseen. Sohvaa / sohvanojaa ei haluttu peittämään olohuoneemme ikkunaseinää ja niinpä päädyimme laittamaan olohuoneeseen sohvan sijasta sängyn. Olen ihan korvia myöten lääpällään sängyn väritykseen eli yli-ihanaan vihreään sävyyn. Vielä pitäisi jostain löytää sänkyyn sopiva sohvapöytä ja keittiön tilapäisen klaffipöydän tilalle haluaisin pyöreän pöydän. Täytyy alkaa nyt pistään rahaa sukanvarteen, että viimeistään keväällä on sitten mahdollisuus ostaa Ikeasta lisää huonekaluja keittiöön ja olohuoneeseen.

Seuraavaan postaukseen laitan teille muutaman kuvan makuuhuoneestamme, mutta nyt silmät alkaa mullakin luppaseen ja on jo korkea aika alkaa yöunille. Kauniita unia teille kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!