perjantai 2. syyskuuta 2016

Höyhensaarille


I H A N A A vihdoinkin perjantai!

Perjantait ovat aina ihania, mutta tämä perjantai on erityisen ihana ja niin oli kyllä viime viikkoinenkin perjantai. Yhteistä näillä perjantai-päivillä on tietysti mökille pääsy. Lähdemme taas viettämään viikonlopuksi saaristolaiselämää ja tätä hetkeä me kaikki olemme odottaneet viime sunnuntaista asti eli siitä lähtien, kun sieltä kotiuduimme.

Muut ehkä viettivät viime viikonloppuna mökkikauden päättäjäisiä, mutta mepä vietimmekin avajaisia, heh! Aika viime tipassa siis saimme mökin nukuttavaan kuntoon ja tämän vuoksi halunamme olisikin viettää aikaa mökillä niin pitkälle syksyyn kuin vain suinkin mahdollista. Syyskuun aikana on kyllä tarkoitus matkustaa myös kotiseudulleni pohjoiseen, että ihan jokaista syyskuun viikonloppua ei voida näissä houkuttelevissa maisemissa viettää.



Nyt meillä on kuitenkin mahdollisuus uinua höyhensaarille näissä maisemissa ja siitä olemme kiitollisia. Kuvissa esiintyvä pikkukamukin käyttäytyi viime kerralla niin esimerkillisesti, että odotukset tämän tulevan viikonlopun suhteen ovat suuret. Ihanaa saada taas kerran herätä aamulla meidän "säätiedote"-ikkunan vierestä. Yksi lempipaikoistani nimittäin mökillämme on minun ja mieheni makuuhuone. Makuuhuoneestamme tekee erityisen ihanan lattiaan asti ulottuva ikkuna ja tästä ikkuna-ideasta minun on kiittäminen miestäni. Hän sanoi jo kauan ennen piirrustusten piirtämistä, että haluaa parisänkymme viereen lattiaan asti ulottuvan ikkunan. Ikkunan, josta voi heti aamulla silmät avattuaan katsoa aamun sään. Heti ensimmäisen nukutun yön jälkeen sain todeta, että minulla on varmaan maailman fiksuin mies ja kuopukseni oli selvästi samaa mieltä isukistaan. Yhdessä me nimittäin viikko sitten ihasteltiin ikkunasta tuulessa hulmuavia puita ja puiden välistä pilkistelevää pikku lampea. Herääminenkin näissä maisemissa oli monin kerroin helpompaa ja niinhän se on tietysti mökin tarkoituskin. Mökille mennään kuin höyhensaarille konsanaan ja rentoudutaan. Taakse saadaan jättää kaupungin kiire ja kaikki pakollisuus.


Mutta nyt sen enempää jaarittelematta, toivotan myös teille kaikille lukijoille oikein rentouttavaa viikonloppua 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!