keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Näin meilläNäin rennon letkeissä tunnelmissa me vietettiin viime perjantaita ja täysin samanlaisissa fiiliksissä ollaan tänäänkin. Yhteistä viime viikon perjantailla ja tällä keskiviikolla on se, että kumpainenkin päivä oli tämän pesueen koululaisilla viikon viimeinen. Kuvassa esiintyvät kumpparit pääsivät keittiöön kerman vatkaukseen kylläkin vain tänä ensimmäiseksi mainittuna päivänä eli viime viikon perjantaina. Kävin tyttöjen ollessa koulussa shoppailemassa Cittarin mammuuttimarkkinoilla ja sieltä löysin kyseiset keltaiset ihanuudet. Kumppareiden uusi omistaja viihtyi uuden karheissa popoissaan ilmeisen hyvin, sillä hän ei raskinut riisua niitä pois jaloistaan edes kerman vatkauksen ajaksi. Puhumattakaan uusista ulkohousuista, jotka hän myöskin halusi pitää päällään sisällä. Minun mielestäni tämä näky oli varsin huvittava ja kameralle ikuistamisen arvoinen tempaus. Samaa mieltä kanssani taisi olla myös porukan juniori, sillä hän tarkkaili tilannetta hyvin mietteliäänä. Keväisen keltavihreät kumpparit keittiössä herättivät hänen mielenkiinnon ja palkinnoksi tästä miellenkiinnon osoituksesta hän sai sielunkumppaniltaan pienet kerma maistiaiset 😚

Vaikka tänä keskiviikkona ollaankin ihan perjantai tunnelmissa, niin kumppareita ei enää keittiöhommiin kelpuuteta. Niiden toimivuutta on tässä vajaan viikon aikana testattu keittiöhommien lisäksi tietysti kuralätäköissä ja luonnollisestikin vakiinnuttaneet paikkansa tästä johtuen arki-eteisessä. Vaikka putipuhtaita kumppareita ei tästä taloudesta tänä keskiviikkona löydykkään, niin silti meillä on tunnelma perjantain tavoin rennon letkeä. Me otimme nimittäin jälleen kerran koululaisille hieman omaa lomaa ja lähdetään nauttimaan näistä meille myönnetyistä omista lomista huomenna, minnekkäs muuallekkaan kuin, Lappiin, M U M M O L A A N! Jippikayjei!

Lyhyestä virsi kaunis, tämä äippä siirtyy nyt tästä koneen ääreltä pakkauspuuhiin yhdessä näiden veikeiden pikku kamujen kanssa 💛Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!