perjantai 29. joulukuuta 2017

Ehdinpäs


Uudenvuoden aaton aaton aaton tunnelmia lumisesta Lapista ja yksi jee-huuto sille, että ehdin kuin ehdinkin postata vielä ainakin yhden postauksen ennen vuoden vaihtumista, JEE!
Lapissa lomailu tekee kyllä aina ihmeitä, vuodenajasta riippumatta ja taas on mulla virtaa muuhunkin kuin normi arjen pyörittämiseen. Täällä rakkaissa lapsuudenmaisemissa olen saanut hengähtää jo parin päivän ajan ja pumpuliseen lumihankeen hyppäämistäkin on tullut koettua, kuin lapsena konsanaan. Täällä jos jossain, itsekin lapsenmielistyy ja voimia blogin päivittämiseen näin kertyy 💙


Yhden postauksen sain aikaiseksi viime eli marraskuussa ja voi hyvin olla, että tämä jää ainokaiseksi joulukuun postaukseksi. Ja jos oikein tarkkaan muistelen, lokakuussa en tainut jättää tänne jälkeäkään. Hieman harmillista kyllä, että elämä on ollut jotenkin nyt koko syksyn niin hektistä. Näitä juttuja, kun on vain itsellä ja lapsillakin niin kiva tarkastella myöhemmin. Meidän marras-joulukuuhun on mahtunut edestakaisin sahaavaa flunssaa eikä kuumeelta ja kurkunpääntulehdukseltakaan ole vältytty. Eli hyvin tavallista talviflunssaista lapsiperheen arkea ollaan elelty ja energiaa antavaa kevätaurinkoa luonnollisesti jo kovasti kaipaillaan. Mitään sen dramaattisempaa ei ole meidän arkeen onneksi mahtunut ja parhauttahan on, kun saadaan pyörittää pääosin sitä normaalia lapsiperheen arkea kouluineen sekä harrastuksineen. Nyt meillä on kuitenkin vielä lomaa jäljellä sekä koulusta, että harrastuksista ja ne saadaan viettää täällä mummolan hellässä huomassa.

Joulu vietettiin kotosalla, mutta heti tapaninpäivän jälkeen suunnattiin katseet kohti Lappia eli samanlaiset loppuvuoden suunnitelmat meillä nyt, kuin viime vuonnakin. Mitä sitä turhaa hyvää, vanhaa kaavaa vaihtamaan 😉 Hyvin on meillä tosiaan tämä alkuloma sujunut ja niin kuin jo alussa mainitsinkin, lumikasoissa on tullut hypittyä niin lapsilla kuin aikuisellakin (= tietysti minä). Pakkanen on paukkunut aikalailla, mutta tänään on jo onneksi hieman kylmyys hellittänyt ja sen myötä tietysti puhtaanvalkoista lunta saatu tänne, jo ennestään lumen täyttämiin maisemiin, vielä lisää. Huomenna olisi suunnitelmissa vetää ainakin sukset jalkaan ja ihastella näitä Lapin kauniita talvimaisemia ladun varrelta. Ehkä sitä voisi vihdoin myös käydä tarkastelemassa naapurimaan välipäivien alennusmyynti-tarjontaakin. Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille rentouttavaa viikonloppua ja loman jatkoa niille onnekkaille, keillä on myös loma. En vielä kuitenkaan toivottele hyvää vuoden vaihtumista, koska voi hyvinkin olla että näyttäydyn täällä ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!