torstai 11. syyskuuta 2014

Dining table & chairs.


Operaatio "kameran tyhjennys" saa nyt jatkoa, kun esittelen toistamiseen ruokapöytämme.
Edellisen kerran kun aiheesta kirjoittelin, muutaman hätähousun vuoksi ;) , niin varsinaiset tuolit puuttui kuvasta ja silloin lupailin laittaa uutta postausta heti tuolien saavuttua. Tuolit ovat todellaki saapuneet jo ajat sitten, mutta kuvat ovat jostain kumman syystä vain jumiutuneet kameraan.
Olen siis ottanut kuvia pöydästämme, "round dining table" -postauksen jälkeen, useampaankin eri otteeseen kesän mittaan ja tässä nyt pieni kooste niistä kuvista. 




Kuten ehkä jo joku tarkkasilmäinen lukija onkin kuvista huomannut, niin lamppukin on lähtenyt tosiaan vaihtoon. Taisin myös mainita tästä mahdollisesta lampun vaihdosta "round dining table" -postauksessa. Tämä uuden ruokapöydän tekeminen ja sen keittiöön raahaaminen on saanut aikaan aikamoisen ketjureaktion. Sisustus meni kyllä aikalailla uusiksi vain ja ainoastaan tämän pöydän tähden. Nyt ruokailutilaa koristava lamppu, on onneksi hankittu aikoinaan kirppikseltä 1 €:lla eli tämä sisustuksen uusiksi meneminen tai mikälie ketjureaktio onkaan, ei automaattisesti tarkoita kuitenkaan isoa rahareikää. Ei ainakaan meidän perheessä, sillä sisustuksen uusiminen tässä torpassa muodostuu yleensä omin kätösin tehdyistä jutuista, kirppislöydöistä, "romuista" tai Ikean tuotteista. 





Lampun lisäksi myös verhot lähtivät vaihtoon. Pallot saivat väistyä sekalaisten kuvoiden tieltä, sillä tulin siihen tulokseen, että liika on liikaa ja tällä tarkoitan tietysti mm. pyöreää muotoa. Ruokapöydän muuttuessa pyöreäksi, alkoi verhojen hypnoottiset palluraiset jotenkin hyppiä silmille ja muutenkin mustavalkoisuus pursuta korvista. Halusin rikkoa tätä muuten niin mustavalkoista sisustuslinjaa hieman muillakin väreillä ja, kuvissa näkyvät,  Ikean PS -verhot sopivat tähän tehtävään kuin nakutettu.



Ruokapöydän äärellä on nyt myös enemmän tuoleja, mitä näissä kuvissa näkyy. Aloitimme tuoli-hankinnan maltillisesti, mutta huomattuamme pöydän ympärille mahtuvan ainakin 8 tuolia, niin hankimme niitä lisää Ikeasta. Nyt on sitten mahdollisuus ruokkia hieman isompikin vierasjoukko yhdellä kattauksella.

Olen kyllä nyt ainakin tällä hetkellä tyytyväinen meidän keittiö-ruokailutila-olohuoneen sisustukseen tai siis ihan pienen pientä pintaremonttia lukuun ottamatta. Tammen väriset lattialistat haluaisin heittää huitsin nevadaan ja ottaa tietysti valkoiset sellaiset tilalle. Tammen väri lattiassa saa nyt luvan olla, sillä sen vaihtaminen tekisi ihan liian suuren loven kukkaroomme jo pelkkien listojen vaihto valkoiseksi saisi mieleni rauhoittumaan. Samoin ajattelin yhden pienen pätkän seinää maalata kalkkimaalilla, mutta nämä pienet pintaremontit suoritetaan, mikäli meidän molempien [minun ja mieheni] työt antavat myöten.

Sellaista tällä kertaa. Kamerassa olisi vielä paljon tyhjennettävää, mutta nähtäväksi jää pääseekö ne kuvat koskaan tänne asti. Kuulemisiin kuomat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!