tiistai 16. syyskuuta 2014

Maistiasia.




Tässä vähän eilisen maistiaisia uusista työmaisemistani. Eikä mitä tahansa maistiaisia vaan maistiaisia skorpanin kanelipullien tapaan Lenas Shopista.mmm!
Voi, kunpa voisinkin välittää näiden kanelipullien huumaavan tuoksun tänne blogiinikin. Näitä eilisiä kuvia katsellessa herahtaa ihan vesikielelle. Itselleni eilisen päivän kanelipullat oli ihan uusi tuttavuus, sillä en ole kesällä "ehtinyt" maistamaan näitä, täällä päin, paljon hehkutettuja pullia.
Kyllä kannatti maistaa ja vieläpä näin ihanassa ympäristössä.

Eilen oli tosiaan työpaikkani, Lenas Shopin, avajaiset uusissa tiloissa ja päivä oli, sanoisinko, oikein onnistunut.
Unohdin, tapani mukaan, kameran kotia ja jouduin jälleen kerran turvautumaan mun rakkaan iphonen kameraan. Se on todellinen luotto ystäväni, aina mukana ja kuvaus valmiudessa [ellei sitäkin sitten satu unohtamaan esim. auton peräluukun väliin litistyksiin] ;)





Ihana Jonna on kyllä onnistunut luomaan todella kauniin ja viihtyisän työympäristön meille. Uusi liike on niin valoisa, avara ja ennen kaikkea tyylikäs. Poleerattu  vanha marmorilattia on kyllä piste ii:n päälle. Parempaa lattiaa ei olisi mielestäni tähän entisöityyn liiketilaan edes voinut toivoa. Tapettiseinä on myös yksi suosikeistani ja arvatkaa vain, haluttaisiko minua nyt entistäkin enemmän tapetoida ainakin yksi seinä kodissamme?! Parastahan tässä kaikessa on se, että Lenas Shop myy mm. tätä kuvissa näkyvää tapettia = suuri kiusaus, jaiks!
Annan kyllä kymmenen pistettä ja papukaija merkin sisustajalle 




Näin lopuksi vielä muutama kuva eilisestä työ-lookista. Liiketilassa on niin lämmin, että ainakin näin aurinkoisilla ilmoilla pärjää ihan kesä hepenissä. Auringon valo ja lämpö suorastaan tulvii isoista näyteikkunoista sisään. Tällaiselle ikuiselle kesäihmiselle se on vain ihanuutta, sillä rakastan lämpöä ylikaiken. Mielelläni käytän teepparia vielä vaikka marraskuussa, mutta mitenköhän saisin tämän rusketuksen säilymään ympäri vuoden :]

Seuraava työvuoro on sitten ensi viikolla eli sitä odotellessa. Tulen varmaan jatkossakin postailemaan tästä samaisesta aiheesta ja ehkä muistan ensi kerralla ottaa ihan kunnon kamerankin töihin mukaan, sillä monta hienoa nurkkaa on vielä ikuistamatta.

Nyt jatkan tiistai-illan viettoa sohvalla röhnöten television ääressä. Aah, niin rentouttavaa. Mukavaa tiistai-illan jatkoa myös teille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!