lauantai 18. huhtikuuta 2015

Mökkitontin uusi LOOK.









Mieheni on uurastanut näissä maisemissa viime viikolla yhdessä appiukkonsa siis minun isäni kanssa ja tänään menimme ihastelemaan heidän kättensä jälkiä. Paikalle päästyäni ja mökkitonttimme uuden, raivatun, lookin nähtyäni, pystyin vain toteamaan: " W O W ! " Kiitos ja syvä kumarrus molemmille uurastajille. 

Ison työn he ovat viime viikolla tehneet ja sen kyllä näkee kaikista jäljelle jääneistä, kaadetuista, puista ja puupinoista. Kuulemani mukaan tähän on uponnut muutaman päivän aikana vähintään kymmenen tankillista polttoainetta, joten moottorisaha on kyllä viuhunut armottomasti. Jopa niin armottomasti, että osa minun kullanarvoisista tyrnipensaistakin oli saanut kyytiä, auts! 

Tänään moottorisaha ei viuhunut, mutta risukasat sai polttotuomion putsatessamme hakkuualuetta hikihatussa. Olipa ihanaa uurastaa tällaisissa maisemissa ja kantaa itsekin korteni kekoon tämän ikuisuusprojektin eteen. Uurastuksen lisäksi hörpittiin kuksista lukuisa määrä kahvia ja lapset grillailivat marshmallowsia.

Tällainen super päivä meidän perheellä on ollut tänään. Eikä pelkästään omasta ja mieheni mielestä, vaan myös lastenkin mielestä. Esikoiseni nimittäin sanoi eilisen päivän olleen huippu kiva saadessaan silloin juhlia synttäreitä, mutta kertoi myös tämän päivän olleen vähintäänkin yhtä kiva, kun on saanut olla koko päivän meidän kanssa mökkitontilla. On kyllä niin kallisarvoista, kun lapsetkin nauttivat näistä yhteisistä perheenkeskeisistä hetkistä 

Eilen tosiaan juhlittiin meidän 9-vuotiasta ja niistä juhlahetkistä kuvia myöhemmin. Nyt hyvän yön toivotukset kaikille ja unta palloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!