torstai 21. toukokuuta 2015

Kevättä rinnassa OSA 1.Tämän viikon alkupuolisko on ollut yhtä juhlaa siis kevätjuhlaa ja viime päivien tunnelmista vilauttelen teille hieman kuvia kahdessa eri osiossa. Tarkoitus oli kyllä taas lätsästä kaikki kuvat kerralla tiskiin, mutta liika on liikaa ja less is more, heh! 
Tästähän voi tietysti taas päätellä sen, että tämä äippä on taas kerran viihtynyt kameran takana ja näpsinyt viime päivinä kuvia enemmän kuin laki sallii. Kesällä ja ennen kaikkea ulkona, luonnon keskellä, kuvaaminen on vaan sitä parhautta, että minkäs teet.

Tässä vähän kuvia eiliseltä, joita näpsin pihalla ennen esikoisen koulun minimusikaaliin menoa. Tokaluokkalaisten teemaväriksi valikoitui vihreä. Siitä johtuen yksi illan esiintyjistä pukeutui vihreään paitaan ja kenkiin vaihdettiin vihreät nauhatkin. Eilisen illan minimusikaali oli aivan huikea ja jälleen kerran täytyy vain todeta, että lasten esitykset ovat niitä kaikkein parhaita esityksiä. Kaikki olivat niin innokkaina esiintymislavalla ja se innokkuus tarttui meihin katsojiinkin tai ainakin minuun. Olen kait sitten henkiseltä tasolta heidän kanssaan samalla viivalla 

Tänään ollaan sitten oltu kahden nuorimmaisen prinsessan kerhon kevätjuhlassa ja keskimmäisen prinsessan osalta se olikin sitten viimeinen kerhon kevätjuhla esiintyjän roolissa. Ensi vuonna hänkin nousee koulun esiintymislavalle isona eskarilaisena. Tämän päivän kevätjuhlasta lisää, kera kuvien, seuraavassa postauksessa.

Kerholaiset juoksivat tänään kesälaitumille, mutta vanhimmalla neitokaisella on koulua vielä 8 päivää jäljellä. Varmaan heilläkin on tästä kesäloman alkamisestä hieman kaksijakoiset ajatukset, sillä aiheuttaahan se suuren ilon lisäksi myös sitä perinteistä haikeutta. Kaikella on aina puolensa, niin lomailulla, kuin koulu/kerhoarjellakin. 

Puolensa on myös nukkumisella ja siksipä päätän lätinäni tämän päivän osalta tähän. Unimatti kutsuu nyt myös tätäkin äippää, että jaksan taas huomenna pysyä omien sekä siskoni vauhti veikkojen pyörteissä mukana. Kuten sanottu, seuraavassa postauksessa keskimmäisen prinsessani tunnelmia ja nyt NATI NATI 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!