perjantai 22. toukokuuta 2015

Kevättä rinnassa OSA 2.




Tässä nyt sitten tämä lupaamani toinen kevättä rinnassa osio. Kyllähän tuota kevättä rinnassa näyttäisi ihan oikeastikkin olevan, ainakin tuon yllä olevan kuvan tyypillä. Kuvan hyppy ilmaan kuvastaa kaikkea sitä intoa, mikä eskariin pääsy aiheuttaa. Keskimmäinen tyttöni on tammikuun lapsi ja on senkin puolesta jo niin valmis aloittamaan esikoulun, on ollut sitä jo viimeiset puoli vuotta. Kerhossa käyminen on joskus tuntunut vähän takkuiselta, kun haastetta olisi ilmeisesti kaivattu kerhopäiviin enemmän ja onhan tuo hammasrivistökin harventunut siihen malliin, että koulutaival pitäisi mitä ilmeisemmin aloittaa. Eli tiedän ainakin yhden, kuka laskee päiviä syksyyn ja se yksi ei todellakaan ole minä, heh!


Vietimme tosiaan toissapäivänä kerhon kevätjuhlaa, jotka järjestettiin kerhon pihalla. Toisen prinsessan kerhoilut on nyt kerhoiltu, mutta nuorimmainen prinsessani jatkaa kerhoilua vielä yhden vuoden verran. Saapas nähdä, miten kerhoon menenminen yksin alkaa sitten syksyllä luistaan. Enää ei olekkaan isosisko turvana. Ehkä tällainen pieni hajurako tekee vain hyvää molemmille pienokaisilleni. Yllä olevan kuvan olen räpsässyt kerhon seinältä ja kuva kuvastaa tietysti Nooan arkkia, jonka mukaan kaikki kerholaiset ovat päässeet. Arkin ikkunoista myös minun rakkaani kurkistavat.






Kevätjuhlien ohjelmaan kuului suunnistusta, kerholaisten esityksiä ja munkeilla herkuttelua. Ilmakin oli silloin sateeton, joten ulkoilmajuhla onnistui senkin puolesta moitteettomasti.  Eihän näitä toukokuun ilmoja voi mitenkään verrata viime vuoden toukokuun ilmoihin, sillä silloinhan täällä oli jo suoranainen helle. Eikä mulla olisi nytkään mitään hellettä vastaan, päinvastoin!

Ehkä ne helteet saapuu viikon päästä ja saan nauttia niistä Helsingin humussa parhaan ystäväni seurassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!