sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Valokuvaaja Linssi


...on ollut taas vauhdissa, sillä viime päivien aikana näitä kuvia on taas kertynyt aikalailla!


R A K K A U T T A kukkiin

R A K K A U T T A siniseen 


Ensimmäinen kesäkukka A L E korista






B Ö Ö ! ! !

B Ö Ö ! ! !



Pieni kyssä tähän rakoon:

M I K Ä KUVA EI KUULU JOUKKOON ?
Noh, tietysti tämä viimeinen kuva kauniista "kouluportista" eli harvasta hammasrivistöstä, joka kuuluu keskimmäiselle typylleni. Söpö tättärää kuva  

Taas ollaan sunnuntaissa ja huomenna uusi viikko edessä. Mulla ei kyllä ole mikään sitä vastaan, että ensi viikko pyörähtää jo muutaman tunnin päästä käyntiin. Ensi viikko on nimittäin monellakin tapaa huippu viikko. Ensinnäkin loppu viikosta hyppään junan kyytiin ja tsukuttelen Tiksiin ja toiseksi se on vihdoinkin esikoiseni viimeinen kouluviikko ennen kesälomaa. Siinä ainakin pari syytä siihen, miksi ensi viikko on erityisen ihana. Pian saadaan heittää hyvästit anivarhaisille aamuille ja aamu-unisena odotan tätä hetkeä luonnollisestikin kuin kuuta nousevaa. Esikoiseni on taas kerran joutunut rientämään koko lukukauden aamu kahdeksaksi kouluun, mutta pian tämä kahdeksaksi kiiruhtaminen on historiaa ainakin pariksi kuukaudeksi eteenpäin. Itsehän menen tietysti aina silloin tällöin aamuvuoroon, mutta minun aamuvuoroni starttaa vasta kymmeneltä ja tämä kahden tunnin ero tuntuu luksukselta.

Huomenna olisi tarkoitus käydä ostamassa kanankakkaa ja siemeniä, sillä kasvimaa pitäisi saada viimein kuntoon. Viikko sitten aloitin viljelyslaatikoiden putsaamisen ja muutama päivä sitten jatkoin tätä puuhaa. Vielä olisi muutama rikkaruoho kynittävänä ja sitten päästäänkin vihdoin siihen hauskimpaan osuuteen eli siementen kylvöön. Kanankakkaa ajattelin heitellä alppiruusujen kylkeen ja toivoa, että ne puhkeaisi kukkaan. Pihatöiden parissa olisi tarkoitus alkuviikko viettää, joten koko ensi viikoksi laitan aurinkoisen sään tilaukseen, laittakaahan tekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!