keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kalklitir Cobalto
Kertomani makuhuoneen makeover käynnistyi perjantaina pakkeloimalla kaikki kolot seinistä piiloon ja niitähän ei sitten ollutkaan ihan paria koloa vaan. Sen siitä saa, kun muuttaa huoneen käyttötarkoitusta tuhanteen kertaan. Taulujen, hyllyjen jne. paikatkin muuttuu tiestysti aina käyttötarkoituksen mukaan ja sen kyllä huomasi tästäkin huoneesta.
Pakkeloinnin sekä hiomisen jälkeen ensin yksi kierros maalia pintaan, sen jälkeen vielä toinen kerta ja TA-DAA valmista tuli. Helppoa kuin heinänteko ja lopputulos hivelee silmiäni. On tuo kalklitir sitten vaan niin se mun juttu, samoin kuin sininen sävykin 

Kalklitir -Cobalto @lenasshop.


Seinät saivat siis Kalklitirin Cobalto-sävyä yllensä ja Bruka Desingin mustan labyrint-hyllyn kannettavakseen, muuta muutosta ei tässä tilassa sitten tapahtunutkaan. Onhan nämätkin muutokset aikasen radikaaleja, jopa minun mielestä. Kunnon vaihtelu kuitenkin virkistää ja niin virkistää myös maisemankin vaihdos. Käännetään tänään jälleen kerran auton nokka kohti pohjoista, ihan pienelle mini reissulle vain näin loppu syysloman kunniaksi.

Aikaisempia kalklitir höpinöitä ja opastusta löydät ainakin alla olevista linkeistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!