perjantai 18. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset


Vuoden viimeiset kirppistelyt taisi olla tässä tai itse asiassa tein nämä löydöt jo viime viikolla. Mökki siintää mielessäni myös näiden aarteiden suhteen. Kuten olen jo aikaisemmin todennut, niin enää ei puutu kuin mökki Tavarat ja suunnitelmat alkaa olla jo valmiina.

Aika ei taida enää riittää kirppistelyyn tämän vuoden puolella, ei ainakaan näissä maisemissa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin jo maanataina suuntaamme katseemme kohti Lapin talvimaisemaa ja vietämme siellä koko joulun. Voihan tietysti olla, että lempi kirpparille on päästävä tälläkin Lapin reissulla ja sieltä voin vielä muutaman lisäyksen saada näihin vuoden viimeisiin löytöihin. Saa nähdä onko kirppikset siellä vielä auki vai onko nekin siirtyneet jo, meidän lailla, joulun viettoon.



Ihastuttavin löytö viime viikon kierroksellani oli tämä marimekon (tasaraita?) purkki. Olettaisin tämän olevan 1970-1980 -luvun periä. Voitte korjata mikäli olen pahasti väärässä. Marimekon jutut ovat kyllä ihania ja monet tuotteet ovat niin nostalgisia. Ehkä juuri se tekeekin näistä erityisiä, kaikki vanhat kuosit 


Ultima Thule @iittala

Tuikkukupit @merilasi

Jouluisia postauksia en saa aikaan, en sitten millään. Toivottavasti viimeistään jouluviikolla tähän tulee muutos. Tarkotuksena olisi käydä morjenstamassa myös joulupukkia ennen aattoa ja niistä maisemista voisikin saada herkullisia kuvia tänne bloginkin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!