torstai 28. tammikuuta 2016

Diy-naulakko


Pitkän pitkästä aikaa iski inspis ja sen seurauksena syntyi naulakko vieraseteiseen, mikä on alusta loppuun asti omin pikku kätösin tehty. Niinhän se pakkaa olemaan, että yksi asia johtaa toiseen. Ainakin meillä päin se on aina juuri näin ja niin myös nyt. Viime lauantaina aloitettiin nimittäin pienimuotoinen remppa tai sanoisinko paremminkin, ilmeen kohotus, eteisessä ja sen innostamana olen kaikkina päivinä sen jälkeen liikkunut sisustus mielellä. Niin ihanaa, kun sisustus into iskee!



Kellarissa oleva vieraseteinen, eikä koko alakerta/kellari muutenkaan, kylve mitenkään valossa ja sen huomaa näitä kuvia katsellessa. Kuvat ovat sen lisäksi näpsästy kiireesti kännykällä, joten rakeiset kuvat ovat karu fakta. Toivottavasti näistä kuvista saa nyt edes jotain selkoa. Parempia kuvia täytynee ottaa sitten myöhemmin keväällä, kun valoisuus lisääntyy ja aurinko suvaitsee tulla näkyviin.


Tämä vierasnaulakko syntyi leveästä sisustuslistan jämästä, kahdesta saunanoven nupista sekä neljästä pienemmästä puunupista ja mustasta spraymaalista. Lisäksi lisäsin naulakkoon aimo annoksen rakkautta, hih!

Seuraavaksi pitäisi vähän pakkeloida ja hioa muutama seinä sekä sutia niihin, mitäpäs muutakaan kuin Kalklitiriä. Eli tällaista lempipuuhaani on tiedossa tulevina päivinä, jos vaan hyvin käy.

Ihanaa torstai-illan jatkoa kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!