keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiaisen ajatuksia


Olen pitänyt muutaman päivän hengähdystaukoa blogista, kun aina ei mene niin kuin Strömsössä. Tämä 2016 vuoden aloitus on ollut kyllä ihan erilainen kuin muut vuoden aloitukset tähän mennessä. Dramatiikalta ei ole vältytty, mutta onneksi asiolla on tapana järjestyä. Toivottavasti tämä vuosi kuitenkin tästä eteen päin lähtee rullaamaan vähemmän dramaattisissa merkeissä. Eihän sitä auta kuitenkaan alkaa mitään etukäteen pelkäämään, kaikki tapahtuu kuitenkin niin miten on tarkoitettu.


Tänään, loppiaisena, olen ottanut tarkoituksella rauhallisemmin ja koen terapeuttiseksi uppoutua hetkeksi raskauskuplaan ja miettiä niitä positiivisia asioita, kuten ihanaa rakkautta vatsassani. Pikku hiljaa pitää alkaa miettiin vaunujen ja kaiken muunkin vauva tavaran hankkimista, sillä olemme tässä vuosien mittaan heittäneet lähes kaiken menemään. Vastasyntyneelle vauvalle tarkoitettu kylpyamme taitaa olla ainut, mikä vielä löytyy säästöistämme.
Alusta asti on ollut selvää, että haluan vauvallemme kehdon. Ajattelin ihan tähän päivään asti, että suunnittelemme ja teemme sen yhdessä mieheni kanssa omin pikku kätösin vanerista. Ajatteluun tuli kuitenkin muutos surffaillessani netissä ja löytäessäni alla olevissa kuvissa näkyvän ihanuuden, Amazonas Koala riippukehdon. Nyt on ihan päivänselvää, että tällaisen meidän vauvamme tulee saamaan ensi sängykseen. Riippukehtohan on kuin luotu meille, kahden koliikkilapsen kokeneelle äidille ja isälle. Ehkä me nyt vältytään jatkuvalta vaunujen vatkaukselta ja voidaan keinutella mielummin tätä kehtoa. Kehdon voi kätevästi taittaa kasaan ja ottaa vaikka mökille tai Lapin reissulle mukaan. Olen niin täpinöissäni löytäessäni juuri tämän riippukeinu -mallin ja toivon todella sen tuovan helpotuksen tulevaan vauva-arkeemme.

Kuva: www.varuste.net

"Koala-riippukehdossa lapsesi nukkuu turvallisesti ja mukavasti. Koalan teline taittuu nopeasti vaikka mukaan otettavaksi.
Koalassa lapset nukkuvat rauhallisesti ja mukavasti. Kehto tukee selän oikea oppista kehittymistä, kehdossa lapsi on luonnollisesti pää hieman ylempänä, jolloin nuhaisenakin nukkuminen on mukavaa. Moni asiakas on saanut apuja niin levottomiin öihin kuin masukipuihinkin Koalassa nukkuessa.
Koalan teline on kevyt ja Koala-riippukehto on helppo siirtää paikasta toiseen tarvittaessa."

kuva: www.villiankka.fi

Raskauskuplaan uppoutuminen on hyvä tapa pitää arjen huolet hetkeksi poissa mielestä ja kyllähän tuo pikku jellonien eilinen maailmanmestaruuskin nollasi tilamteen aikasta hyvin. Sopivaan paikkaan tuli pikku jellonien järjestämä piristys ruiske. Huomenna taas arki ihan totaalisesti edessä, kun lapsetkin aloittavat taas ahertamisen koulussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!