perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi uusia suunnitelmia

Vuoden 2016 ensimmäinen postaus ja mökki asialla liikutaan.
Pitäisi varmaan muistella mennyttä vuotta kuvakollaasineen, mutta meitsipä postaakin vuoden ensimmäisenä päivänä kevään mökki projektista. Siis juuri siitä, mikä eniten (raskauteni lisäksi) pyörii nyt mielessäni.

Ai niin! Voisinkin oikeastaan tässä välissä kuitenkin toivottaa hyvää uutta vuotta ja jatkaa sitten siitä mihin jäin. Asiat siis tärkeys järjestykseen: OIKEIN IHANAA JO ALKANUTTA VUOTTA 2016 KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE ja kiitos kuluneesta vuodesta! Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin vuosi 2015 oli. Tästä vuodesta tulee jännittävä, kun keväällä saamme perheenlisäystä ja vielä emme 100%:sti tiedä kasvaako akkavalta talossamme vai saako mieheni kenties tasoitusta. Pientä vihiä tästä kyllä saatiin vuoden toiseksi viimeisenä päivänä, mutta siitä ehkä lisää joskus myöhemmin.

NYT SIIHEN MIHIN JÄÄTIIN:





Mökkimme värimaailma koostuu lähinnä valkoisesta, vaaleasta puunväristä ja mustasta. Ne ovat ne perusvärit ja siihen sitten lisätään väriä fiiliksen mukaan. Kesällä keltaista ja syksymmällä ehkä jopa punastakin. 

Keittiökaapit, jääkaappi ja liesituuletin tulee olemaan valkoiset, työtaso musta ja samoin myös kaasuliesi sekä tiskiallas. Keittiöhanan olisin halunnut valkoisena, mutta ainakaan en toistaiseksi ole löytänyt Ikean sivuilta tarpeeksi hienoa valkoista hanaa. Ikeastahan me mitä todennäköisemmin tullaan kaikki tarpeellinen mökkimme keittiöön hankkimaan. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, keittiökaappien takana oleva seinä tulee olemaan vanerilevyä ja siksi haluan keittiöön pieniä vaalean puunvärisiä yksityiskohtia. Yksityiskohtia, jotka näkyy ylläolevassa kollaasissa.

Pöytä tulee olemaan mitä todennäköisemmin myös valkoinen ja mökin pieneen pinta-alaan sopii hyvin kevyt yksilö. Ikean ruokapöytä -valikoimassa silmääni eniten miellytti raikkaan näköinen Backaryd / Oppeby pöytä. Pöydän ympärille ainakin mustia tuoleja / jakkaroita ja ehkä myös yksi tai kaksi värikästäkin tuolia ilmettä piristämään.




Tällaisia ovat mökkimme sisustukselliset haaveet näin vuoden ensimmäisenä päivänä. Saapa sitten nähdä, että minkälaiseen ratkaisuun kaiken kanssa loppujen lopuksi päästään tässä vuoden mittaan.

Vuoden viimeinen päivä kului töiden merkeissä ja niin kuluu myös vuoden ensimmäinen lauantai eli huominen päivä. Ihanaa, kun saa lopettaa ja myöskin alkaa vuoden niin ihanassa ja inspiroivassa työpaikassa. Saan töistä energiaa tulevia talvi kuukausia varten.

Kaikki kuvat kuvakollaaseihin olen lainannut IKEAN -sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!