lauantai 13. helmikuuta 2016

Viikonlopuksi kimppu kauneutta


Viikon yksi parhaimmista päivistä mielestäni on eilisen perjantain lisäksi ehdottomasti lauantai ja nämä kaksi parasta päivää kruunaa tuoreet leikkokukat. Tämän viikonlopun leikkokukkina on tulppaanien lisäksi neilikat ja kukkien lisäksi halusin vielä muutaman kirsikkapuun oksan kimppua piristämään. Innolla jo odotan niiden puhkeamista.

Olen niin iloinen kaikesta tästä valoisuudesta, mikä on lisääntynyt jo ihan silminnähden. Leikkokukkien ostaminen, siivoaminen, sisustaminen ja ihan kaikki on tuhat kertaa ihanampaa nyt kuin pari kuukautta sitten. On se niin jännä juttu tuo valoisuus 





Nyt on kupillinen kahvia uudesta lempi lasistani nautittu ja pitäisi tarttua töihin. Tämän päivän ohjelmistossa on leipomista, keskimmäisen prinsessan tämän vuoden viimeisten synttärijuhlien järjestelyä ja hieman sisustamistakin. Ihanaa, kun on aikaa tehdä tätä kaikkea. Arkipäivät kuluu lähinnä lapsia kuskatessa aamusta iltaan ja siksi nautinkin näistä viikonlopun aikatauluttomista hetkistä erityisen paljon. Nyt ei tarvitse juosta kellon kanssa kilpaa vaan tehdä kaikki ihan omassa tahdissa, nautinnollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!