sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Sydämelliset juhlat





Eilen juhlittiin tosiaan vielä kerran meidän perheen 7-vuotiasta. Vieraina oli tällä kertaa neidin kummit ja juhlan punaisena lankana meillä oli, ainakin osittain, tämän päivän aihe eli ystävänpäivä. Sydämelliset juhlat oli siis kyseessä niin kattauksen kuin seurankin puolesta.

Rekvisiitasta vastasi perheen esikoinen, liimaamalla mm. coctail-tikkujen päähän kuviopaperista leikattuja sydämiä. Pieni kiva diy-extra mokkaruutu-leivoksien koristeeksi.




Suolaisena tarjottavana oli tällä kertaa pizzaa tortilla sipsien ja itsetehdyn Guacamolen kera. Itse pizza ei ehtinyt kuvattavaksi, sillä sen valmistuttua ja vieraiden saavuttua oli jo sen verran hämärää, että kuvaaminen ei enää inspiroinut. Sen verran täytyy kyllä sanoa, että olipahan varsin helposti leivottava pizzataikina tällä kertaa. Siskoni ohjetta noudattaen, valmistin taikinan jo pari päivää aikaisemmin antaen sen kohota hitaasti, mutta varmasti jääkaapissa. Tätä ohjetta suosittelen muidenkin noudattavan, jos haluatte leipoa taikinan käyttämättä jauhoja kaulitsemisvaiheessa juuri ollenkaan.

Nyt on meidän 7-vuotiastakin sitten moneen kertaan juhlittu ja seuraavat juhlat on tiedossa huhtikuussa. Saapa nähdä, että millaisessa kuosissa tämä äippä kera vauvamasun silloin on. Vielä on raskaus sujunut suht mutkattomasti, mutta viimeiset viikot voi olla jotain ihan toista.

Oikein ihanaa ja sydämellistä ystävänpäivää vielä kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!