torstai 3. maaliskuuta 2016

29 weeks


Täällä sitä hiihtolomaa mummolan kauniissa talvimaisemissa vietetään ja vatsanasukki tyytyy nauttimaan näistä oloista vielä vatsan sisällä, hyvä tietysti niin!
Viikkoja on nyt kertynyt hurjat 29 ja sen kyllä huomaa ainakin vauvan liikkeiden vahvistumisesta, jos ei muusta.Välillä tuntuu, että vatsassani asustaakin pikku ninja. Sen verran hurjia liikkeet jo on ja vatsa taipuu moneen eri muotoon.

On niin hurjan jännittävää saada nähdä, että millainen tyyppi sieltä vatsasta oikein kuoriutuu. Jotenkin tuntuu, että olen nyt enemmän jännittyneempi kuin koskaan aikaisemmin tai sitten olen vain unohtanut ne reilun kuuden vuoden takaiset tuntemukset. Nyt ei jotenkin yhtään osaa itse aavistaa, kumpaa sukupuolta tämä vatsanasukki edustaa vaikka tytöksihän tätäkin on ultrassa veikattu. Sillä sukupuolella ei kyllä ole yhtään mitään väliä, kunhan kaikki menisi nyt ihan loppuun asti hyvin ja synnytyskin sujuisi kokonaisuudessaan ongelmitta. On tämä raskaus kyllä niin hurjan iso asia ihan joka kantilta katsottuna ja jotenkin sen vasta nyt tajuaa ihan kunnolla. Huomaa kyllä myös senkin, että täällä Pohjoisen rauhoittavissa oloissa on aikaa miettiä ja pohtia ihan kaikenlaista, kun tällaisia eri ajatuksia putkahtelee mieleeni.



Pari päivää ollaan jo saatu nauttia täällä yhdessä olosta, tosin vähän sairastellen, ja ainakin puolet lomapäivistä on vielä jäljellä. Toivottavasti me kaikki saataisiin nauttia loppu lomastamme terveinä. Ei meillä flunssaa ja pientä kuumeilua pahempaa, mutta kyllähän sekin pieni rajoittaa tekemista. Koko porukalla ei päästä nauttimaan kauniista talvisäästä, kun osa porukasta pitää tyytyä katsomaan toisten iloittelua lasin läpi. 

Saapa nähdä ehdinkö käymään näissä maisemissa vielä pallomahana tämänkin reissun jälkeen vai onko jo seuraavalla kerralla eli kesällä pieni nyytti mukanamme. Tavoitteena ainakin olisi päästä tänne vielä huhtikuun puolella, mutta nämä viikot kiitää yllättävän nopeaa ja pian onkin jo ne hetket käsillä, että kotipuolesta ei uskalla oikein lähteä mihinkään. Nyt kuitenkin näissä maisemissa lomailu jatkuu yhtenä kappaleena ja jokaisesta hetkestä nautitaan täysillä!

Kuulemisiin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!