perjantai 26. helmikuuta 2016

Repullinen herkkueväitä


Aamupuurosta ei luovuta, ei vaikka herätys olisi jo 04:30!
Aikainen lintu se madon nappaa ja syö normi Elovena kaurapuuron sijasta Elovenan puurokupin ennen junalle kiiruhtamista. Ensimmäistä kertaa tätä uutuutta maistelin ja täytyy myöntää, että hiukkasen jännitti tämä kokeilu. Tyttö trioni on niin herkkäunisia aamuyöstä ja siksi ei tule kuuloonkaan, että valmistelisin puuroani mikrossa tai keittiössä kattiloita kolistellen. Aikani mietin, että mitä tällä kertaa hiljaiseksi aamupalaksi valmistaisin ja sitten törmäsin sattumalta kaupassa tähän puurokuppiin. Loisto ja herkullinen ratkaisu! Kaikessa hiljaisuudessa keitin kodinhoitohuoneessa vedenkeittimellä veden kiehuvaksi, kaadoin kiehuvan veden kuppiin ja nautiskelin herkku puuroa unihiekkaa silmissäni. Niin uninen en sentäs ollut, että en olisi tiedostanut, kuinka hyvää tämäkin puuro oli. Pystyn kyllä täydestä sydämestäni suositteleen tätä muillekin hiljaisen aamupalan ystäville tai muuten vain kiireisille puuro fanaatikoille. Sellainen mä nimittäin olen, puuro fanaatikko! Aamu ei ole aamu ilman kunnon puuroannosta.


Fjällräven -reppuun sujautin puolestaan pari eko Hipp smoothieta ja näiden kimppuun ryhdyn pienen hetken päästä. Eihän nämä nyt kai aikuiselle ole tarkoitettu, mutta raskaana oleva aikuinen on kenties poikkeus?! ;) Pitäähän minun testata näitä itse ennen kun ruokin näillä pientä hiutalettani. Tällaisia ei nimittäin ollut tarjolla silloin, kun tytöt olivat pikku taaperoita ja siksi olenkin ihan untuvikko näiden suhteen. Toiseksi juna evääksi valitsin itselleni todella herkullisia luomu suklaakarpaloita. Kyllä tällaisilla eväillä luulisi jaksavan junamatkan kuin junamatkan.


Näitä herkkuja mutustellen siirrynkin nyt odottamaan rakkaan ystäväni näkemistä. Meillä on ihana yhteinen viikonloppu taas edessä ja olen niin H A P P Y !

Ihanaa viikonloppua kaikille!!
Seuraavan kerran, kun täällä blogin puolella vilahdan, olen jo ihan toisenlaisissa maisemissa eli Lapin rauhallisuudessa. Sitäkin hetkeä odotan onnellisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!