torstai 31. maaliskuuta 2016

Janoisen ihon pelastus?


The Organic Pharmacy Honey & Jasmine -naamiosta on pitänyt jo aika päivää sitten kirjoittaa tänne, mutta aina vaan on tullut muita mielenkiintoisia juttuja kirjoitettavaksi ja ne ovat keulineet tämän tärkeän aiheen edelle. Tosiaan reilut 2 kuukautta sitten ostin itselleni, kosmetologini suosituksesta ekologisen kasvonaamion testiksi ja lupasin kirjoitella mielipiteeni kyseisestä tuotteesta käytettyäni sitä hetken.

Ostin kasvonaamion Cosmetiquesta, käytyäni siellä reilut 2 kk sitten kasvohoidossa. Sain kuulla ihoni olevan todella janoinen eli kuiva ja tätä kyseistä kasvonaamiota käytettiin kasvohoitoni yhteydessä. Kiinnostuin tuotteesta suuresti, sillä olen valmis tekemään ihan mitä vain kuiva ihoni vaatii siis kera ekologisien tuotteiden ja näin tein pikaisen ostopäätökseni.


Tähän päätökseen ei ole todellakaan tarvinnut pettyä, päinvastoin!
Kosmetologilta saamieni ohjeiden mukaan levitän kasvonaamion kasvoilleni iltaisin noin 3 kertaa viikossa (kaikista mieluiten levittäisin naamion joka ilta) ja annan vaikuttaa sen koko yön. Aamulla huuhtelen naamion pois kasvoiltani vedellä. Toki se on yön aikana ehtinyt imeytyä ihooni jo kokonaan, mutta huuhtelen kasvoni kuitenkin vedellä ihan niin kuin teen joka aamu muutenkin ja levitän päivävoiteeni iholle sen jälkeen. Ne kerrat, kun saan herätä kasvonaamio kasvoillani, on täyttä luksusta. Silloin saan nimittäin herätä ei kasvoja kiristävään tunteeseen ja ihoni pysyy kimmoisana koko päivän. Levitän tietysti päivävoiteeni kasvoilleni joka aamu, mutta on suuri ero levittää voiteet kasvonaamiolla nukutun yön jälkeen kuin ilman kasvonaamiota. 
Nyt voi jollakin ehkä herätä kysymys, että miksi en levitä kasvonaamiota jokaisena yönä, että saisin aina aamuisin nauttia ei kiristävästä tunteesta. Vaikka kasvonaamio tekee selvästikin iholleni hyvää, niin ei sitä kuitenkaan ole hyvä liiaksikkaan käyttää. Onhan ihoni totuttava olemaan ilman jatkuvaa tuhtia rasvausta ja kesälläkin tulen pitämään taukoa tästä kyseisestä tuotteesta luultavasti kokonaan. Kesäisin kasvoni ovat paljon paremmassa kunnossa luonnollisestikin kuin talvella ja silloin on hyvä minimalisoida voiteiden käyttöä. Silloin on sitten ihan eri voiteet käytössä, kuten suojavoiteet.

Voin siis täydestä sydämestäni suositella tätä kaikille sellaisille, jotka omaavat kuivan, hilseilevän, ihon. Mielestäni The Organic Pharmacy Honey & Jasmine -naamio on juurikin janoisen ihon pelastus. Ainakin se on ollut sellainen minulle.


Pääsiäisen vietosta en tule nyt sen koommin kommentoimaan, kun kuvaaminenkin Lapin maisemissa jäi tällä kertaa hyvin vähäiseksi. Tästä voikin hyvin nokkelaan päätellä, että pääsiäisenä olimme todellakin LOMALLA isolla L:llä!
Omaksi suureksi ihmeeksi lomailu koski myös valokuvaamista. Kamera ilmestyi esiin vasta viimeisen lomapäivän iltana ja sekin vain sen kunniaksi, että jopa Lapissa oli vielä 20:00 aikaan täysin valoisaa. Aurinkokin pilkisteli vielä horisontissa, kiitos kesäaikaan siirtymisen.
Tällä kertaa saimme kaikki olla terveinä koko 6 päivän mittaisen lomailun ajan ja tästä olemme enemmän kuin kiitollisia. Pääsiäisen ohjelmaan kuului pitkänä perjantaina kirkossa käynti, lankalauantaina trullailu, sunnuntaina auringosta nauttiminen Tornionjoen jäällä ja toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina oli myös pääsääntöisesti ulkoilu agendassa. Shoppaillakin ehdittiin kaiken tämän lisäksi.
Lomalla oltiin myös siinäkin mielessä, että nukkumaan laitettiin joka ilta viimeistään kymmenen maissa ja siitäkin tämä mamma on kiitollinen. Olen tämän raskauden myötä muuttunut varsinaiseksi illan torkuksi ja aamun virkuksi eli ihan päinvastaiseksi kuin normaali tilassa. Pitkien yöunien ansiosta saimme ladattua akut täyteen virtaa ja nyt on taas kiva pyörittää tätä valoisaa arkea.

Hei, huomenna on jo huhtikuu! Niin mielettömän ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!