perjantai 29. huhtikuuta 2016

Laitoslaukku mielessäKorkea aika olisi jo varmaan pakata laitoslaukku lähtövalmiiksi. Laukun pakkaaminen ei ole juurikaan käynyt mielessä, ei ainakaan ennen tiistaita. Tiistaina kävin shoppailuillassa paikallisessa lastenvaate -liikkeessä, HomeFun:ssa. Siitä illasta inspiroituneena päätin tarttua härkää sarvista ja aloittaa laitoslaukun pakkaamisen tai nostaa sen ainakin suunnittelu asteelle.

Tiistain shoppailuillasta mukaani tarttui Geggamoija body, ModaKidz ja Villervalla "kaulurit" sekä ElodieDetails -tuttinauha. Lisäksi laitoin vielä tilaukseen ModaKidz lakin sekä housut ja toivon niiden ehtivän myöskin mukaan laitoslaukkuuni.

Jo aikaisemmin olen hankkinut pienelle hiutaleellemme PolarnPyret haalarin sekä Ruotsin BarnensLand:sta harsoja. Tosiaan lähes kaikki aikaisemmat vauvan vaatteet olemme heittäneet menemään ja pikku hiljaa on aika alkaa hankkimaan uusia. Tämän enempää en taida etukäteen hankkia vaan ostetaan sitten vauvan syntymän jälkeen pikku hiljaa, mitä tarvitaan. Näillä pääsee ainakin vauhtiin ja olenhan sentään jotain pienen pieniä, tyttöjen vanhoja, vaatteita säästänytkin. Lisäksi tälle vauvalle otin nyt poikkeuksellisesti myös äitiyspakkauksenkin ja sen mukana tuli pari minikokoista, kelvollista, vaatetta. Pettynyt olin kyllä laatikon sisältöön, sillä suurin osa vaatteista on aivan liian suuria ja tulee näin ollen tuskin edes käyttöön.

Ai niin ostinhan muuten myös HomeFun:sta puisen, värikkään, mobilen hoitopöydän yläpuolelle roikkumaan. Siihen hain kiinnitysvälineitä eilen metsästä ja viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa jo senkin valmiiksi paikoilleen. Tästä lisää joku toinen kerta, samoin myös Amazonas Koala -riippukehdosta. Kävin hakemassa netistä tilaamani kehdon eilen matkahuollosta ja huomenna olisi tarkoitus etsiä sille sopiva paikka sänkyni vierestä.

Huija, pikku hiljaa alkaa kyllä jänskättään tuleva. Jotenkin kaikki nämä vaatteet ja muut tavarat ovat tehneet tulevasta paljon konkreettisemman. Ei auta muu kuin suunnata katse luottavaisin mielin kohti tulevaa koetusta. Kyllä kaikki menee parhain päin 

Nyt vielä kerran ennen vauvan syntymää kosmetologille pariksi tunniksi hemmoteltavaksi.
Nautinnollista perjantaita teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!