tiistai 26. huhtikuuta 2016

Suomalainen design


Taas mökki asialla liikutaan vaikka muitakin aiheita olisi kirjoitettavana. Mieli tekee kuitenkin mielummin kirjoittaa siitä mikä liikkuu nyt kaikista eniten, raskauteni lisäksi, mielessä.Mökki projekti edistyy nyt askel askeleelta eteenpäin ja toivottavasti pian päästään jo perustusten tekoon. Kaivinkone on nyt tehnyt tehtävänsä ja osa rakennustarvikkeistakin jo viety saarelle. Nimiä kerätään para aikaa mökkinaapureilta / metsänomistajilta lupalappuihin. Niin ihanaa, kun ollaan vihdoin saatu vauhtia projektiimme kuukausien hiljaiselon jälkeen.

Itse en ole päässyt nyt paikan päälle tarkistamaan ollenkaan, mutta kuvia olen mieheni puhelimesta katsellut ja kaikki näyttää toistaiseksi oikein lupaavalta. Voi mennä kuukausia ennen kuin itse pääsen sinne rakennusmestariksi, kun nyt olen estynyt tämän verenpaineen vuoksi sinne menemään ja eihän vauvan syntymäänkään enään kauaa ole. Ihan heti ei olla nyytin kanssa veneily kunnossa tai kaikkihan riippuu tietysti ilmoista ja meidän omasta kunnostamme. Täytyy vain luottaa siihen, että rakennusmiehet ja oma siippani hoitaa osuutensa mallikkaasti. Itse pääsen sitten ottamaan kesän aikana osaa lempipuuhastani, sisustamisesta.

Aikaa tässä kotosalla on nyt todellakin miettiä sisustamista ja jo kuten edellisessä postauksessa mainitsin, haluan suosia varsinkin piensisustuksessa suomalaista designia. Kaikki nämä kollaaseissa esiintyvät sisustuselementit ovat juurikin tätä suomalaista designia ja tuotannosta vastaa Lapuan Kankurit, MadeBy Helsinki, Majamoo ja Miiko Design. Näiden lisäksi mökissämme suomalaisuutta tietysti edustaa vuosia kerätyt, Arabian, Aarikan, Riihimäen Lasin, Iittalan, Marimekon, Nuutajärven, kirppislöytöni.

Osa näistä kollaasissa esiintyvistä jutuista onkin jo kaappini kätköissä odottamassa mökille pääsyä, kuten esim Lapuan Kankureiden Ruut -tyynynpäälliset ja Taivaanvalkeat -villahuopa sekä Majamoon pannunalusta. Ostoskoriini haluaisin sujauttaa Miiko Designilta ainakin Miiko ja Metti -leikkuulaudan sekä nahkaisen Väre -tyynyn ja MadeBy Helsingiltä ekologiset sisustustyynyt sekä Vuosi rengas tarjottimen. MadeBy Helsingin verkkosivut lumosi minut kyllä ihan täysin ja varsinkin kaikki niiden tarjoamat ekologiset tuotteet, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. L O V E!
Alla olevat kuvat eivät ehkä liity tähän varsinaiseen aiheeseen juurikaan tai no miksipäs ei onhan niissäkin esiintyvä roosa ihanuus suomalaista designia. Kyseessä on Kemijärveläisen Hokka Oy:n pelastusliivi kallisarvoiselle masuasukillemme. Oli vain ihan pakko räpsiä tästäkin ihanuudesta muutama kuva ja sydämeni pohjasta toivon, että pääsemme käyttämään tätä kesän aikana hyvinkin ahkerasti. Mieheni toi tämän etukäteis vauvalahjana Vaasan suurmessuilta sunnuntaina ja tytötkin olivat ihan haltioissaan pelastusliivit nähtyä. He tokaisivatkin, että meidän vauva on stailein merelläkävijä ikinä ja voin itsekin täysin yhtyä tähän tokaisuun. Tuskin maltan odottaa, että saan pukea tämän pienen hiutaleemme päälle 
Tällaisia ajatuksia ja kuvia tällä kertaa. Ensi kerralla aiheena ehkä se kauan luvattu Ekokampaajalla käynti tai jotain ihan muuta. Kuulemisiin ja ihanaa tiistai päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!