maanantai 9. toukokuuta 2016

Äidin kullannuputÄitienpäivä oli ja meni 
On niin suurenmoisen ihanaa saada olla äiti juuri näille ihanille prinsessoille ja lisäksi vielä masussa piilottelevalle pikku prinsessalle. Kiitollinen olen jokaisesta meille annetusta lahjasta!

Äitienpäivän sää oli täydellinen ja jopa mä uskallauduin ulos aurinkoon tavanomaista useammin tärkeän päivän vuoksi. Aamulla sain lahjaksi rakkaalta esikoiseltani kutsun ulkoilma jalkahoitoon ja eihän sellaisesta kutsusta voinut mitenkään kieltäytyä, ei edes korkean verenpaineen vuoksi. Jalkahoito suoritettiinkin tämän vuoksi suoran auringonpaahteen sijasta puoliauringossa istuen. Juuri tällaiset lahjat ovat korttien ja muiden askartelujen lisäksi niitä ihan ylivoimaisesti kallisarvoisimpia lahjoja.

Ei halunnut meidän baby prinsessa syntyä äitienpäivälahjaksi, mutta tänään on ollut ihan aamusta lähtien hieman erilaisia tuntemuksia kuin aikaisempina päivinä. Kävely tai ylipäätään liikkuminen on ollut hieman kyseenalaisempaa häntäluuhun suunnatun paineen vuoksi. Saa nähdä onko tämä nyt merkki lähestyvästä synnytyksestä vai painaako vauvan pää vain häntäluuhun juuri sopivasti ja paineen tuntu johtua siitä. Synnärilaukut on kuitenkin jo eteisessä lähtövalmiina kaiken varalta ja lapsiakin hieman pohjustettu tulevasta. Niin jännittävää tämä kaikki.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!