maanantai 16. toukokuuta 2016

EsikoiseniPieni kuvaushetki rakkaan esikoiseni kanssa 

Vaatteet ovat nyt huomiseen kevätmusikaaliin valittuina ja enää ei ole jäljellä kuin estradin valtaus. Tällä kertaa asuvalinta tehtiin ennätys nopeaa ja ihan kaikki muukin ollaan suunniteltu jo ajoissa ennalta valmiiksi, sillä koskaan ei voi tietää minun synnärille lähdöstä. Haluan kotiväen tietävän, mitä yllensä pukee näissä loppukevään eri tilaisuuksissa, että ei sitten tarvitse heidän ainakaan kokea mitään epävarmuutta. Myönnän, olen kunnon kanaemo!

Viime vuonna pukukoodina oli vihreä väri ja tällä kertaa ylempi luokkalaisten tulee pukeutua valkoiseen yläosaan vapaavalintaisen alaosan kanssa. Tyttöni hihaton paitapuserohan ei nyt ihan kokonaan valkoinen ole ja sen vuoksi hankimmekin hiuskoristeeksi valkoisista kukista tehdyn nauhasomisteen, täydentämään vaadittua valkoista lookkia. Hiukset ovat jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan nutturalla. Tällä kertaa tiukka nuttura oli oikeastaan ainoa vaihtoehto, sillä tyttöni on mukana tanssiesityksessä ja hänen tehtävänään on pyöräytellä tanssin lomassa vauhdikkaita kärrynpyöriä. Hiusten on siis parempi pysyä tiukassa järjestyksessä ettei ne vain ole häiritsemässä esityksen kulkua. Samaisesta kärrynpyörä syystä juhlalookin alaosa koostui joustavista farkuista tai paremminkin farkkulegginseistä. Hame ei tietystikkään tullut edes kysymykseenkään ja shortsitkin skipattiin, kun niiden alle ei olisi voinut laittaa sukkahousuja. Tanssi pitää suorittaa luonnollisestikin avojaloin ja vielä ei ole sellaiset kesäkelit, että shortseilla pärjäisi ilman ohuita sukkahousuja niiden alla.
Kyllä näihin kevätjuhliin valmistautuminen on vain monin verroin hauskempaa kuin joulujuhliin valmistautuminen. Kasvotkin alkavat juuri sopivasti päivettyä ja näin ollen vaatteet näyttävät paljon näyttävämmiltä kuin talven haamulookissa.

Enää ei ole esikoisellani kuin kolmen viikon rutistus koulunpenkillä ja sitten koittaa se ansaittu vapaus. Koulun lisäksi harrastuksetkin alkavat vähentyä toinen toisensa jälkeen. Taidekoulu on jo jäänyt tauolle ja muut harrastukset seuraavat perässä parin viikon viiveellä.

Toivottavasti lasten kesäloma tuo tullessaan kunnon kesälämmön ja me saisimme viettää aikaa ulkona mahdollisimman paljon. Ulkona täällä kotona ja kaupungin hulinassa sekä tietysti myös saaressa mökin rauhassa.

Jos vielä huomenna koulun kevätmusikaaliin pääsisin, niin sitten alkaakin olla jo kaikki ennalta haaveilemat etapit tavoitettuna. Huomiseen iltaan on kuitenkin vielä pitkä aika ja nöyrin mielin odottelen, mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!