torstai 5. toukokuuta 2016

The best season of the yearEsikoiseni katse suunnattuna kohti parasta vuodenaikaa, kevättä ja ihan pian jo kesää...

Enää muutama viikko koulua jäljellä ja se tarkoittaa sitä, että ennen hartaasti odotettua sekä ansaittua kesälomaa, on edessä vielä muutaman viikon puserrus koulun ja harrastusten parissa. Kevätjuhlia ja kaikenlaisia muita pippaloita on perinteisesti loppukevät täynnä, mutta suvivirren kajahdettua ilmoille alkaa vapaus tehdä "mitä vaan milloin vaan".

Tätä vapautta me odotetaan koko konkkaronkka ja varsinkin esikoisellani alkaa olla syksyn ja talven aikana kulutettu polttoöljy nyt ihan finaalissa. Kuluneen syksyn ja talven arkipäivät ja joskus jopa viikonloputkin ovat olleet aamusta iltaan täynnä ohjelmaa. Tämä alkaa pikku hiljaa näkymään kyllästymisenä kaikkeen. Niin mieluusti hän on osallistunut kuukausi tolkulla kaikenlaisiin kissanristiäisiin, mutta nyt hän vain kaikista mieluiten jo olisi ilman mitään tiukkaa minuuttiaikataulua.
Viulua on soitettu nyt niin ulkoilmakonsertissa kuin Schauman salissakin ja vielä on esintymisiä sillä saralla jäljellä, edessä on myös koulun paljon puhuttu musikaali sekä Stafettkarnevalen Vaasassa. Varmaan myös jumppaporukalla on jonkinlainen kevätnäytös tuloillaan, joten menoa ja meininkiä riittää todellakin ihan niille kalkkiviivoille asti. Itse en pääse varmaankaan kaikkiin osallistumaan, mutta mieheni ainakin tietää missä viettää tulevien viikkojen illat kolmen neidin kanssa. Kevätjuhlia kolmin verroin ja muutaman vuoden kuluttua lisätään vielä yksi neiti omine juhlineen tähän ryhmärämään mukaan.

Me eletään elämämme hektisintä, mutta kiistatta antoisinta aikaa,
LAPSET, ELÄMÄN SUOLA 

Kesäisen lämpöistä ja aurinkoista Helatorstaita kaikille. Muistakaa nauttia ulkoilmasta täysin rinnoin. Niin tämäkin äippä tekisi, jos vain mitenkään voisi. Tämäkin päivä menee kuitenkin pääsääntöisesti sisällä hämärässä hyssytellen. Vielä, kun jaksaisi tsempata muutamat päivät / viikot. Vauva kuitenkin tyytyväisenä möyrii vielä vatsan suojassa ja se on kaikista tärkeintä juuri nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!