keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Alppiruusu kokeilujaSalomo kävi myös meillä kylässä tasan viikko sitten riehuen takapihalla ja antaen isolle aurinkovarjolle kyytiä. Aurinkovarjo puolestaan syyllistyi Alppiruusujen tuhoamiseen kaatumalla Alppiruusupensaan päälle ja katkoen sen oksia.

Päätin antaa muutamalle katkenneelle oksalle vielä uuden mahdolllisuuden täällä meillä sisällä maljakossa. Ihan kokeilun vuoksi. Nyt suurella mielenkiinnolla tässä seurailen, olen jo viikon verran seuraillut, niiden mahdollista kukkaan puhkeamista. Alppiruusut olivat jo valmiiksi nupuilla ja nähtäväksi jää, jaksaako ne puhjeta kukkaan täällä sisällä. Mulla ei ole aavistustakaan, onko kukkaan puhkeaminen tällä tavoin edes teoriassa mahdollista. Tuleepahan sekin nyt tässä itse testattua. Ulkona olevat pensaatkaan eivät ole vielä muuta kuin nupuilla, joten toivoa on yhä näidenkin oksa poloisten suhteen.

Muuta tuhoa ei Salomo meidän nurkilla onneksi tehnytkään. Kovasti pelkäsin puiden kaatumista talomme päälle, mutta mitään sellaista ei onneksi tälläkään kertaa tapahtunut. Ikkkunasta katsottuna puiden huojunta nimittäin näytti välillä todella hurjalta.

Nyt ollaan viime päivät saatu nauttia ihan kivoista kesäilmoista ja vaunut ovatkin saaneet kilometrejä sen mukaisesti. Joka aamu on itselläni ihan pakottava tarve päästä ulos lasten kanssa reippaileen. Se antaa kivasti potkua meidän päiväämme. Huomenna ajateltiin reippailla heti aamusta kaupungille neuvolaan. Pikku tuhisija täyttää perjantaina jo yhden kuukauden. Ihan hurjaa kuinka aika menee nopeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!