maanantai 13. kesäkuuta 2016

Odotus palkittiin


Lauantaina mökkitontille pääsy oli vielä haaveissa ja eilen maltillinen odotukseni yllättäen palkittiin. 

Miehelläni oli pikaista asiaa saarelle ennen tätä maanantai päivää, sillä tänään rakennusmiehet pääsevät mitä luultavammin tositoimiin ja ennen heidän saapumistaan mieheni piti vielä järjestää muutama juttu. Samalla minulle ja meidän perheen mini seilorille avautui tilaisuus tehdä pikakatsaus rakennuspaikalle. Vauvan kanssa oli juuri passeli tehdä tällainen nopea visiitti näin ensimmäisellä veneilykerralla ja seuraavalla kerralla voidaan viihtyä sitten hieman kauemmin, mikäli imetysolosuhteet on jo silloin toiset. 
Neiti viihtyi uudenkarheassa pelastusliivissään moitteettomasti, vaikkakin liivi oli käyttäjälle vielä jättimäinen. Ihan niin kuin talvihaalarikin, jonka puin pienokaiselle pitämään tuulta loitolla. Ensimmäinen venereissu saareen meni onneksi nukkuen, näistä jättimäisistä vermeistä huolimatta ja imetykset suoritin vasta palattuamme takaisin kotiin.Mieheni tehdessä ne tarvittavat hienosäädöt rakennusmiehiä varten ja vauvan vedellessä sikeitä varjossa, kulutin itse aikaani kameran kanssa. Olipa ihanaa päästä itse dokumentoimaan, jälleen kerran muutoksen kokenutta mökkitonttia ja mökin rakennusprosessia. Niitä on sitten kiva katsella vuosien päästä, ihan niin kuin me nyt katsellaan kuvia ja filminpätkiä tämän paritalomme rakennushetkistä. Hetkistä, joista on jo nyt tullut kuluneeksi hurjat 10 vuotta.
Tytöt kuluttivat aikaa rannalla hiekkakakkuja tehden ja jumppaillen, kuinkas muutenkaan. Aurinko kyllä paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta kylmä tuuli viilensi ilmaa ja esti näin ollen uimatouhut, Eipä tytöillä mitään erityistä uima tarvetta onneksi ollutkaan vaan heidän kaikkien tämän hetkinen lempipuuha, jumppaus vei voiton jopa näissä puitteissa. Ehkä sitten väliaikaisen saunan valmistuttua hekin uskaltautuvat pulahtaa kylmään meriveteen. Itselläni ne pulahtelut siirtyy kokonaan ensi kesään imetyksen vuoksi.

Ensi kerran mökkiasialla liikuttaessa, saan toivottavasti laittaa tänne kuvia hyvää vauhtia valmistuvasta ulkokuoresta. Rakennusmiehet rakentavat ainakin ulkopuolen kokonaan valmiiksi ja sisäpuolen ehkä rakennammekin sitten itse. Aika näyttää, onko meillä aikaa sisäpuolen rakentamiseen vai kenen harteille sen valmistuminen jää. Nyt edetään päivä kerrallaan tämän projektin suhteen ja ollaan kiitollisia jokaisesta askeleesta, joka vie meitä kohti mökin lopullista valmistumista,
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!