maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kuulumisia mökiltä


Edellisestä mökkipostauksesta onkin vierähtänyt lähes kuukausi. Kuukausi, jonka aikana ollaan otettu harppaus kohti valmiimpaa mökkiä. Perustusten päälle on pikku hiljaa rakentumassa se, mistä olemme vuosia haaveilleet. Eihän tästä kaikesta voi olla muuta kuin kiitollinen.







Lauantaina olimme koko porukalla mökillä tarkastelemassa rakennusmiesten aikaansaannoksia ja terassia rakentamassa. Mökin etupuoli tulee niin korkealle maasta, että terassi on rakennettava jo tässä vaiheessa. Muuten ei tulisi esimerkiksi suurien olohuoneen/keittiön ikkunoiden asentamisesta yhtään mitään. Odotellessamme rakennusmiesten osuuden valmistumista, ajattelimme rakentaa myös terassikaiteet valmiiksi. Nyt pitäisikin alkaa etsimään terassikaide -inspiraatiota vähän joka puolelta. Tänä kesänä se ei tule niinkään tarpeeseen, mutta ensi kesänä sitäkin enemmän. Silloin meidän terassilla nimittäin taapertaa pieni taapero ja kaiteen puuttuessa olisi vain ajankysymys, milloin hän olisi rähmällään kivikossa.


Tämän viikon jälkeen miehelläni alkaa kesäloma ja silloin me laitetaan hihat heilumaan oikein kunnolla. Tavoitteena olisi nimittäin pystyä juhlimaan kuukauden päästä täyttävää eskarilaista mökillämme. Eihän se silloin vielä valmis ole, mutta aurinkoisella ilmalla juhlat voisi pitää terassilla.

Iloista viikkoa kaikille. Toivottavasti tästä viikosta tulee vähemmän sateisempi kuin mitä viime viikko oli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!