torstai 14. heinäkuuta 2016

Jokavuotinen must have




Jokavuotinen must have -lehti on tietysti Dekon virallinen messuluettelo ja nyt vielä uudistuneena sellaisena. Tätä lehteä on aina yhtä ihanaa lueskella ja inspiroituminen on taattu. Tänäkään vuonna en pääse itse paikan päälle ja sen vuoksi lehti on taas erityisen tärkeä. Ei tarvitse sentään jäädä ihan kokonaan asuntomessu pimentoon.


Tänä vuonna lehdenluku ei ehkä ole yhtä keskittynyttä kuin parina edellisenä vuonna, kun luku seurana on tällainen pikkutyyppi. Ihmeellisen pitkään sain kuitenkin nyt aamulla lehteä selailla aamukahvin lomassa, seuralaiseni leikkiessä tyytyväisenä värikkäiden lelujensa kanssa. Eikä mikään ihme, että hän on tällä kertaa tyytyväinen heti aamusta. Yö meni meillä enemmän kuin nappiin neidin vetäessä sikeitä 8h putkeen, UUSI ENNÄTYS!



Asuntomessuilla olisin halunnut tänä vuonna käydä tietysti mökin sisustus mielessä ja varsinkin Kotola -kohde olisi ollut kiva päästä näkemään ihan omin silmin. Onko tämä mikään ihme, kun oma mökkimme tulee sisustuksellisesti näyttämään aika samalta tai ainakin seinämateriaali ja isot ikkunat ovat yhdistävänä tekijänä. Yllä olevassa kuvassa minun katseen vangitsi ylihieno sohvapöytä. Tuollainen sopisi meidän mökillemme ihan täydellisesti. Ehkä me voisimmekin yrittää tehdä jonkun tuon tapaisen itse. Olen myös tullut siihen tulokseen, että sohvankin voisimme tehdä olohuoneeseen itse. Aika näyttää mitä kaikkea diy-juttua keksimmekään mökillemme.

Nyt imetys ja sitten ulos lenkille. Kivaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!