keskiviikko 3. elokuuta 2016

Heinäkuun hetketHiiohoi!
Kolmatta päivää mennään tätä elokuuta ja jo nyt on ikävä heinäkuun hetkiä tai ainakin kahta viimeistä viikkoa, kun miehenikin oli lomalla meidän kanssamme.

Pari edellistä viikkoa meni näissä saaristolaismaisemissa. Kahden viikon ajan ajelin tyttöjen kanssa päivittäin mökkitontillemme, mieheni mentyä sinne jo aikaisin aamusta. Autolla huristeltiin siis venesatamaan ja sieltä matka jatkui vielä pienen matkan veneellä saarelle.Sää oli koko tämän kaksi viikkoa mitä mainioin. Lapset uivat päivittäin useita tunteja ja viettivät muutenkin aikaa rannalla hiekassa leikkien sekä kuolleena rantaan ajautuneita kaloja ihmetellen. Kaikkien kolmen neidin uimataito kehittyi näiden viikkojen aikana ihan hurjasti. Esikoinen uskaltautui hyppäämään kolmen metrin korkuisesta kivestä alas veteen ja kaksi nuorempaa neitiä oppivat luottamaan uimataitoonsa hainevä -kellukkeen kanssa. 

Meidän naisten vilvoitellessa rannalla, uurasti perheenpää puolestaan mökkiprojektin kimpussa hikihatussa. Todella reilu peli tai sitten ei. No kyllä me naisetkin kannoimme kortemme kekoon mökkiprojektin suhteen huolehtimalla muonituksesta ja paikkojen siisteydestä. Mieheni kahden viikon ahkera uurastus näkyy kyllä ihan silmiinpistävästi sekä mökin ulkopuolella, että sisäpuolella. Seuraavassa postauksessa voisinkin vähän vilauttaa projektin edistymistä juurikin tällä jälkeen mainitsemallani saralla. Siispä mökin sisäsisustuksesta kuvia ensi kerralla.
Tällä viikolla ei ole projekti edennyt viime viikkoisesta yhtään, mieheni aloitettua työt. Toivottavasti ehdittäisiin kuitenkin loppu viikosta edes muutaman seinäpaneelin verran edistämään tilannetta. Viimeistään tietysti lauantaina ehditään useampikin tunti rakentaa, mutta niin pitkään ei malttaisi millään odottaa. Aika näyttää, milloin pääsemme nukkumaan rakkaalla mökillämme ensimmäisen yön. Mökkiprojektin ollessa nyt hetkisen aikaa jäissä, olemme keskittyneet marjojen poimimiseen tässä pihapiirissä. Ollaan täytetty pakastinta viinimarjoilla ja vadelmilla. Superfoodia omista pensaista tulevaksi talveksi eli ei ole aika mennyt kuitenkaan hukkaan vaikka ollaankin vietetty enemmän aikaa täällä kotipuolessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!