torstai 20. lokakuuta 2016

Lillis 5kk
Tämä pieni kippuravarvas täytti tänään 5kk ja on jo näiden viiden kuukauden aikana ehtinyt saada kasoittain erilaisia hellittelynimiä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä -sanonta on kyllä tässä yhteydessä niin osuva. Itseasiassa me kyllä todella harvoin kutsutaan ketään lapsistamme heidän varsinaisilla nimillään tai näin tapahtuessa, on silloin tosi kyseessä eli jotain todella pahaa tapahtunut, hih. Tälle pienimmälle rakkauspakkaukselle ilmaantuu kuitenkin uusia hellittelynimiä lähes päivittäin. Onhan hänellä viisi hurmioitunutta fania, joten onkos tämä nyt edes ihmekään. Suurin osa nimistä kuuluu inside-juttu osastoon, mutta muutama julkaisukelpoinen on esim. Lillis, Lilli, Liljis, Ninjis, Liljuska. Meidän kaikkien oma rakkauspakkaus 

 Jälleen ollaan kuukautta lähempänä puolen vuoden täysimetys -etappia ja keskimmäistä kuvaa katsellessa, taitaa viisi kuukautta sitten asettamani tavoite mennä ihan heittämällä rikki. On meinaa tuota kaksoisleukaa muotoutunut neidille ihan kiitettävästi ja viime neuvolakäynnillä sain kuulla hänen kasvaneen pituuttakin 1cm viikossa eli hyvin on maito maistunut ja riittänyt.

Huomenna lähdetään viettään syysloman loppuhuipennusta serkkulaan ja se onkin sitten kuopuksemme toinen yökylästelypaikka. Automatkat sujuu jo suht kivuttomasti tai on ainakin sujunut tähän mennessä, kunhan vain muistetaan startata aikaisin aamulla. Yöunet ovat jatkuneet kivasti autossa ja suuremmilta itkupotkuraivareilta ollaan vältytty. Nukkuminen oudossa paikassa jännittää sitäkin enemmän, mutta eiköhän se mene yhtä hyvin kuin viime yökylä kertakin meni mummolassa.

Nyt nukkumaan tämän kippuravarpaan viekkuun ja huomenna sitten auton nokka kohti pohjoisempaa Suomea. Ihanaa loppu syyslomaa vielä kaikille lomalaisille ja kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!