tiistai 15. marraskuuta 2016

Raikas talvisää..On pian historiaa, mikäli loppuviikon sääennusteeseen on uskominen. Huomenna on kait vielä ihan kohtalaisen talvinen sää, mutta sitten tulee sateet kera kovan tuulen. Lähes viikon ehdin kuitenkin käyttää Ozbaby:lta tilamaani talvilämpöpussia tai siis pienokainenhan sen lämmössä on kuumeesta parantumisen jälkeen tuhissut ihan onnessaan, en suinkaan minä. Edessä on nyt kuitenkin taas vaihteeksi sellaiset kelit, että tämä lämpöpussi on vaihdettava ohuempiin peitteisiin. Kiitos erittäin nopean toimituksen, pääsimme käyttämään sitä heti sopivasti kuumeen selättämisen jälkeen ja ilmakin oli koko viikonlopun mitä parhain. Tuhat kertaa mielummin ottaisin vastaan viime viikon ja viikonlopun pakkaskelit kuin uhkaavasti lähestyvän plussakelin. On ihanaa saada pakata pikku tuhisija kunnolla lämpöpussin lämpöön nukkumaan vailla pelkoa siitä, että hän herää hetken päästä pää märkänä hiestä. Itselläni on jotenkin luontaisempaa ylipukea lapsokaiset ja sen vuoksi sopivat pakkaskelit olisi just hyvät.

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, tämä Eisbärchen -merkkinen lämpöpussi saapui käyttöömme ihan ennätysajassa. Täytyy kyllä antaa tunnustusta Ozbaby:lle ja matkahuollolle tästä nopeasta palvelusta. En ole koskaan aikaisemmin kokenut mitään vastaavanlaista siis sitä, että vuorokausi tilaamisen jälkeen tuote on jo haettavana toimituspisteestä. Niin hyvä mieli jäi tästä super palvelusta, että taatusti tulen tilamaan heiltä tarpeen tullessa jatkossakin.


Toivottavasti loppuviikosta luvatut sateet ovat hyvin lyhytaikaisia ja pian saisimme taas nauttia raikkaasta talvisäästä. Jotenkin tämän pimeän talvijakson selättäminen olisi paljon helpompaa lumisen aurinkoisessa säässä kuin synkän vesisateen ympäröimänä.

Nyt täytyy ottaa muista perheenjäsenistä mallia ja painua minunkin pehkuihin. Superkuun kaikottua ehkä unikin maistuu nyt paremmin kuin viime päivinä. ÖITÄ kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!